Skocz do zawartości

[KOSZ] [ODRZUCONE] Podanie Spring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz:Spring

Staż gry Counter-Strike:Na steam mam 876h
Staż gry na serwerze:Prawie całe 7h
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie byłem
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Tutaj nie
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Tak posiadam
Godziny w jakich grasz:od 12,13 do 16,17 a nawet dłużej 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem pomocny.Trzeba pomóc serwerowi aktualnie widzę że są 2 Adminów Rasta i Kazam'a,więc chcę pomóc :).Jestem aktywnym graczem ostatnio gram ponad po 100 coś minu.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: Steam ID:STEAM_0:1:579902

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Można dać mu szanse co nie wejdę na serwer to jest. Tylko forum na drób.

Edit

Może inaczej nadrób forum pobądź trochę na forum a dam Ci Tak.  

Edytowane przez RasTa.!
Opublikowano

Wybaczcie że się wtrącam, aczkolwiek forum to element kluczowy dla admina a ten kandydat naspamił postami w ciągu 50 minut aby tylko mieć możliwość napisania w tym temacie. Poza tym, podanie wygląda jak napisane na kolanie.

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Rasta wiem że nie mogę się wypowiadać,ale mam mały problem dostałem wczoraj bana za skracanie.Ktoś grał wtedy na koncie i dziś rano,ponieważ miałem 200 Fragów,a teraz muszę zbierać od nowa,ale kupiłem Premium mam hasło.Więc proszę nie liczyć tego bana bo ktoś wchodzi na kogoś konto.

• Karambit w plecy (-) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Nie tłumacz się na podaniu, są inne działy, a także PW. Pamiętaj skoro możesz wejść na serwer i nie masz bana wszystko jest ok. Masz odpowiedni SID(jak dobrze pisze o STATUS chodzi) na którym nikt prawa nie ma wejść. Tyle ode Mnie.

Edytowane przez RasTa.!
Opublikowano

Jestem na NIE

+wiek

+steam

lecz kolwiek za krotko grasz na serwie nie cale 7h to wiesz zapoznaj sie dobrze z nami i pozniej napisz podanie

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności