G R O S Z Opublikowano 1 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2016 Siema!Dwa lata po kochanym piorunie straciłem karte graficzną i teraz muszę męczyc sie na zintegrowanej. Teraz tak, mam kilku letni procesor AMD Athlon II X2 240 2,8Gz, płytę głowną: GIGABYTE GA-78LMT-S2PT, i 2gb RAMu.I teraz pytanie jaka mega tania grafika by tutaj pasowała? Kumpel ze starego kompa ma GeForce 6600 GT, ale może znacie coś innego? Aktualnie w CS:GO na najniższych, ze wszystkim wyłączonym i rozdziałce 640x480 mam 30fps na MM, chciałbym tak z 60-70, liczę na Was!
Właściciel GET Opublikowano 1 Lutego 2016 Właściciel Opublikowano 1 Lutego 2016 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.
Krystek Opublikowano 27 Października 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 27 Października 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi