Er Dfa. Opublikowano 31 Stycznia 2016 Wykluczony Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam, Mam do zaprezentowania stronę działającą na tej samej zasadzie co CSGOdouble. A mianowicie csgocircle.com Logując się z tego reflinka otrzymujecie 500 punktów za darmo co daje 0,5$. http://csgocircle.com/r/3B123 Jeżeli będziecie coś musieli wpisać to kod : 3B123 Nie będę tutaj oszukiwał, na każdej osobie, która zaloguje się oraz zagra zyskuje 3 punkty czy tam 2. Zapraszam i powodzenia :)
sQud Opublikowano 2 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2016 Jakbym kilka dni wcześniej zobaczył Twój temat i bym wpisał Twój kod - osobiście użyłem kod jakiegoś typa z innej strony i z darmowych 500 punktów udało mi się zrobić pare tysięcy, jednak jak to ja - wszystko przegrałem. Na ogół stronka fajna i mogę ją polecić, ale i tak preferuje CSGODouble ;)
Er Dfa. Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Wykluczony Opublikowano 2 Lutego 2016 Filipie, tak masz rację. Uważam, że CSGOdouble jest o wiele wiele wiele lepsze, ale niestety na tą chwilę darmowe pół euro jest zablokowane z powodów problemów technicznych oraz botów na stronie. Moim zdaniem dobrze jest zacząć na csgocircle, wygrać coś wypłacić i iść na csgodobule :)
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 13 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi