Skocz do zawartości

Podział frakcji/klas  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podział frakcji/klas (4 użytkowników oddało głos)

• Wszystkie klasy dostępne zarówno dla CT jak i TT
    • Oddzielne klasy dostępne tylko CT lub TT

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich graczy serwera COD!

Jak wiecie dużymi krokami zbliża się aktualizacja naszego serwera. Zostałem zobligowany do zapytania Was drodzy gracze o opinię na temat podziału klasy/frakcji, która będzie obowiązywała na serwerze.

Pierwsza propozycja to pozostawienie podziału w sposób dostępny aktualnie na serwerze, czyli zarówno gracze grający w CT i TT posiadają możliwość wybrania każdej z dostępnych na serwerze klas.

Druga propozycja to wprowadzenie podziału, tak aby pewne klasy były dostępne grając tylko w drużynie CT i analogicznie grając w drużynie TT.

Uprzedzając wasze pytanie odnośnie klas premium to będą one dostępne dla wszystkich, bez żadnych podziałów.

Zapraszam wszystkich graczy, adminów i osoby zainteresowane rozwojem naszego serwera do dyskusji oraz oddawania głosów w ankiecie!

Pozdrawiam,
Kierowca Bombowca.

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Uważam iż, wszystkie klasy powinny być dostępne dla wszystkich.

Mianowicie zarówno dla CT jak i TT, obstaję za tym iż powinno to zostać bez zmian.

Myślę, że każdy chciał by swobodnie grać swoją klasą w dowolnej frakcji i co w tedy by się stało z bilansowaniem drużyn??

A jeżeli już miałby wejść ten podział to jakby on wyglądał.??

Uważam, że temat świetny do dyskusji.

• Właściciel
Opublikowano

Generalnie chodzi o nowego COD MOD 5.0. Jest obecnie 2 pkt, ale jeśli mają być Frakcje jak teraz to jest to dodatkowa robota.

Opublikowano (edytowane)

Ja to widzę tak:

Obecne klasy najlepiej pozostawić dla obu drużyn.

Z drugiej strony można by utworzyć jakieś 2 lub 4 klasy, które będą na potrzebę tego pomysłu. Czyli będą tylko dla CT, lub TT.

To tylko moje zdanie.

Edytowane przez Karysu
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja bym zostawił tak jak teraz bo skoro gracz ma się skupić na jednej klasie to niech się skupia na jednej. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zostawić bez zmian .

Można by usunąć kilka klas i dodać coś nowego w celu urozmaicenia rozgrywki.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Tak jak poprzednicy jestem za zostawieniem dotychczasowej opcji bo już każdy się przyzwyczaił do swojej klasy,  a tak to zaraz będą żale i ściny dlaczego akurat ta jest w CT a ta w TT

Edytowane przez pavi
  • Właściciel
Opublikowano

Miejcie tylko świadomość, że opcja 2 nie oznacza, że każda klasa zyska podział. Myślałem bardziej, aby obrona = CT i atak = TT. Premium i nowe - dla wszystkich. Ponadto, jeśli mają być frakcje, to z całą pewnością aktualizacja 5.0 się wydłuży. 

Ankieta ma za zadanie też wskazać, czy w ogóle frakcje klas są potrzebne. Jeśli ktoś wybierze opcje nr 2 to wcale nie musi oznaczać, że klasy będą miały podział.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Dla mnie jak jest teraz jest dobrze, aczkolwiek można by się zastanowić nad dodaniem jakiejś/jakichś nowych klas. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Klasy są w miarę ok ale można dodać kilka nowych przedmiotów dla urozmaicenia, obecne perki są już trochę nudne i monotonne

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Hm w sumie ciekawe by było oddzielnie, ale to jak uważacie ja to lubię jak są jakieś nowości i unikatowe :) 

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności