Rybaaa Opublikowano 24 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Co powiecie żeby zrobić team który będzie grał pod nazwą "Fragujemy". Spośród wszystkich chętnych graczy wybiorę wraz z administratorami najlepszą 5 która będzie reprezentowała sieć serwerów w różnych turniejach. Na początku będą to niewielkie turnieje typu (Fantasy Expo Challenge). Wybrana 5 będzie miała organizowane treningi taktyk oraz aima. Powiedzcie co myślicie o mojej propozycji... :) 6
mousse Opublikowano 24 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jest to świetny pomysł! Bardzo ciekawa propozycja! Ryba masz u mnie dużego + Jestem na TAK! 1
Dawid Klajn Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zawieszony Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jestem ciekaw z jakiej paki randomowy typ, ktory zrobil dzis 1 post bedzie wybieral sklad naszej sieci. Druga sprawa to na jakiej zasadzie bedzie to wybierane? Od rangi, od znajomosci, od statystyk? Nawet jezeli zbierze sie najlepszych aimowo graczy z calej sieci taki team moze miec problemy ze zgraniem. Idea dobra, ale pomysl nie wypali. 1
Rybaaa Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Od zgrania są treningi, pomagać wybierać będzie administracja, znajomość nie gra roli tylko skill PS: post może 1 ale gram na serwerach fragujemy od czasów 1.6 4fun Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Rybaaa 1
Ave Guy Opublikowano 24 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Pomysł fajny, zawsze warto spróbować, bo co szkodzi spróbować moze akurat coś z tego wyjdzie ;p wiec jestem na tak. 1
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 24 Stycznia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Centrum Dowodzenia → Konkursy i turnieje → Propozycje konkursu do Świat Counter-Strike'a → Ligi & Klan 1
jacubsonek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Pomysł naprawdę fajny lecz myśle że z stworzeniem takiej drużyny może być problem. Na sieci gra mnóstwo graczy i jakbyś chciał każdego sprawdzić albo coś ? Nwm może wpadniesz na jakiś pomysł. Były przecież turnieje 1vs1 na ak i na awp więc tam też warto zajrzeć. Ogólnie za pomysł duży plus. Pozdrawiam 1
IGonnaKillU Opublikowano 24 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Pomysł dobry, ale trudny do zrealizowania. 1
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Pomysł nawet nawet, ale realizacja czegoś takiego jest niemożliwa. Już lepiej szukać ekipy wśród znajomych ;] 2
Zasłużony Fragowicz Quater Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Wszystko fajnie wygląda na papierze, ale nie oszukujmy się sklejenie takiej drużyny graniczy z cudem. Po pierwsze wybranie takich osób zajęłoby multum czasu, jak już wcześniej wspominano nie chodzi tylko o 5 dobrych aimerów. Potrzeba mocnego lidera, solidnej awpy itd. Kolejne kwestie to czas, wbrew wszystkiemu widzę po znajomych, którzy zajmują się pół profesjonalnym graniem, że utrzymanie na tym stopniu jednej grupy jest wręcz niemożliwe, ktoś szybko się wypala, nie ma czasu na treningu, to, siamto i drużyna znika. Wiadomo, że w necie byłoby fajnie pograć, ale podejrzewam, że jeśli taki team miałby jechać na pierwszego lana to by wszystko strzeliło szybciej niż ktokolwiek mógłby się spodziewać. Pomysł dobry, ale realizacja graniczy z cudem. 3
Rybaaa Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) uwierzcie mi jest to możliwe do zrobienia. <3 Co prawda czasu zajmie to sporo ale nie jest to problem Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Rybaaa 2
lepka Opublikowano 25 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ludzie..Po co odrazu te wszystkie zmartwienia? To nie ma być profesjonalna drużyna cs:go, tylko drużyna która będzie reprezentowała sieć w meczach z innymi sieciami, a to wszystko ma być dla zabawy. Z własnego doświadczenia wiem, że takie coś może wypalić i nieźle wciągnąć. Ale przede wszystkim ma to służyć zabawie, a nie wy już wymyślacie niestworzone rzeczy. Żeby znaleźć 5 do turniejówki to nie macie większego problemu i nie robicie specjalnego plebiscytu :> Jak dla mnie pomysł na +. 3
Zasłużony Fragowicz Quater Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2016 Łe Lepka Ty to chyba na przekór mnie ciągle piszesz :D A na poważnie, ja sam pomysł propsuje, ale jeśli miałoby się to odbyć pod patronatem administracji, a co za tym idzie sieci to musielibyśmy mocno sprawować nad tym pieczę, oglądać tych zawodników, sprawdzać ich zgranie itd. Jeśli ktoś chce bawić się swoją 5 to wspaniale, ale jeśli ma się to odbywać pod naszą banderą to niestety, ale ten pomysł jest niemożliwy do realizacji.
Rybaaa Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2016 mecze będą oglądane i sprawdzane 1
Właściciel GET Opublikowano 30 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 30 Stycznia 2016 Czekam na więcej opinii, bo ciężko tu podjąć decyzję, aczkolwiek Quaty ma rację.
PaZZi Opublikowano 31 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dobry pomysł lecz jak juz bylo napisane jest to ciezkie do zrealizowania. Powodzenia :-)
Creyu Opublikowano 1 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2016 Patrząc na to jak ciężko było zrealizować mecz między DD2 i FFA, nie jestem w stanie uwierzyć że grupa 5 nie znających siebie osób dostosuję się do terminów meczy, treningów. Pozostaje też kwestia wyboru graczy, kto i na jakiej zasadzie miałby ich dobierać? Jedna kwestia to skill graczy, ale żeby pojawiła się "chemia" w drużynie to o wiele większy problem.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 1 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2016 A i ja wam coś dodam. Rok temu sam myślałem nad drużyną CS:GO (myślę, że Nesty pamięta) A jak wyszło - to widzicie do dziś. Ekipy nie ma, nikt tematu nie pamięta. Nie uda się ten pomysł, wiem to na własnym przykładzie.
Właściciel GET Opublikowano 1 Lutego 2016 Właściciel Opublikowano 1 Lutego 2016 Tak, potrzebujemy więcej czasu na ogarnięcie forum i całej sieci oraz skupienie większej ilości graczy.
Rybaaa Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2016 Ludzie słabo sie staraliście skoro wam nie wyszło. Wiem że można takie coś osiągnąć jeśli się chce
Rekomendowane odpowiedzi