Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co powiecie żeby zrobić team który będzie grał pod nazwą "Fragujemy".

Spośród wszystkich chętnych graczy wybiorę wraz z administratorami najlepszą 5 która będzie reprezentowała sieć serwerów w różnych turniejach.

Na początku będą to niewielkie turnieje typu (Fantasy Expo Challenge).

Wybrana 5 będzie miała organizowane treningi taktyk oraz aima.

Powiedzcie co myślicie o mojej propozycji... :)

• Ustrzel fraga! (+) 6
Opublikowano

Jest to świetny pomysł!

Bardzo ciekawa propozycja!

Ryba masz u mnie dużego +

Jestem na TAK!

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jestem ciekaw z jakiej paki randomowy typ, ktory zrobil dzis 1 post bedzie wybieral sklad naszej sieci.

Druga sprawa to na jakiej zasadzie bedzie to wybierane? Od rangi, od znajomosci, od statystyk?

Nawet jezeli zbierze sie najlepszych aimowo graczy z calej sieci taki team moze miec problemy ze zgraniem.

Idea dobra, ale pomysl nie wypali.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Od zgrania są treningi, pomagać wybierać będzie administracja, znajomość nie gra roli tylko skill

PS: post może 1 ale gram na serwerach fragujemy od czasów 1.6 4fun

Edytowane przez Rybaaa
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Pomysł fajny, zawsze warto spróbować, bo co szkodzi spróbować moze akurat coś z tego wyjdzie ;p wiec jestem na tak.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został przeniesiony z forum

Centrum DowodzeniaKonkursy i turniejePropozycje konkursu

do

Świat Counter-Strike'aLigi & Klan

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Pomysł naprawdę fajny lecz myśle że z stworzeniem takiej drużyny może być problem. Na sieci gra mnóstwo graczy i jakbyś chciał każdego sprawdzić albo coś ? Nwm może wpadniesz na jakiś pomysł. Były przecież turnieje 1vs1 na ak i na awp więc tam też warto zajrzeć. Ogólnie za pomysł duży plus. Pozdrawiam 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Pomysł nawet nawet, ale realizacja czegoś takiego jest niemożliwa. Już lepiej szukać ekipy wśród znajomych ;]

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wszystko fajnie wygląda na papierze, ale nie oszukujmy się sklejenie takiej drużyny graniczy z cudem. 

Po pierwsze wybranie takich osób zajęłoby multum czasu, jak już wcześniej wspominano nie chodzi tylko o 5 dobrych aimerów. Potrzeba mocnego lidera, solidnej awpy itd. 

Kolejne kwestie to czas, wbrew wszystkiemu widzę po znajomych, którzy zajmują się pół profesjonalnym graniem, że utrzymanie na tym stopniu jednej grupy jest wręcz niemożliwe, ktoś szybko się wypala, nie ma czasu na treningu, to, siamto i drużyna znika. 

Wiadomo, że w necie byłoby fajnie pograć, ale podejrzewam, że jeśli taki team miałby jechać na pierwszego lana to by wszystko strzeliło szybciej niż ktokolwiek mógłby się spodziewać. 

Pomysł dobry, ale realizacja graniczy z cudem. 

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano (edytowane)

uwierzcie mi jest to możliwe do zrobienia. <3

Co prawda czasu zajmie to sporo ale nie jest to problem

Edytowane przez Rybaaa
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Ludzie..Po co odrazu te wszystkie zmartwienia? To nie ma być profesjonalna drużyna cs:go, tylko drużyna która będzie reprezentowała sieć w meczach z innymi sieciami, a to wszystko ma być dla zabawy. Z własnego doświadczenia wiem, że takie coś może wypalić i nieźle wciągnąć. Ale przede wszystkim ma to służyć zabawie, a nie wy już wymyślacie niestworzone rzeczy. Żeby znaleźć 5 do turniejówki to nie macie większego problemu i nie robicie specjalnego plebiscytu :> Jak dla mnie pomysł na +.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Łe Lepka Ty to chyba na przekór mnie ciągle piszesz :D 

A na poważnie, ja sam pomysł propsuje, ale jeśli miałoby się to odbyć pod patronatem administracji, a co za tym idzie sieci to musielibyśmy mocno sprawować nad tym pieczę, oglądać tych zawodników, sprawdzać ich zgranie itd. 

Jeśli ktoś chce bawić się swoją 5 to wspaniale, ale jeśli ma się to odbywać pod naszą banderą to niestety, ale ten pomysł jest niemożliwy do realizacji. 

Opublikowano

mecze będą oglądane i sprawdzane

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Patrząc na to jak ciężko było zrealizować mecz między DD2 i FFA, nie jestem w stanie uwierzyć że grupa 5 nie znających siebie osób dostosuję się do terminów meczy, treningów. Pozostaje też kwestia wyboru graczy, kto i na jakiej zasadzie miałby ich dobierać? Jedna kwestia to skill graczy, ale żeby pojawiła się "chemia" w drużynie to o wiele większy problem.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A i ja wam coś dodam.

Rok temu sam myślałem nad drużyną CS:GO (myślę, że Nesty pamięta)

A jak wyszło - to widzicie do dziś. Ekipy nie ma, nikt tematu nie pamięta.

Nie uda się ten pomysł, wiem to na własnym przykładzie.

Opublikowano

Ludzie słabo sie staraliście skoro wam nie wyszło. Wiem że można takie coś osiągnąć jeśli się chce

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności