Zasłużony Fragowicz Quater Opublikowano 2 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2016 Ludzie słabo sie staraliście skoro wam nie wyszło. Wiem że można takie coś osiągnąć jeśli się chce Konkrety, bo mówisz, że da się to osiągnąć jeśli się tylko chce, jeśli to byłoby takie proste to dziś nawet ja mógłbym występować na największych turniejach e-sportowych. Nie sądzę, że CSHT tak po prostu się nie postarał i dlatego dziś nie śmiga z drużyną po mniejszych czy też większych lanach. Nie podajesz konkretów więc może ja troszkę rozjaśnię sprawy. Załóżmy, że taka drużyna powstanie, potencjalnie część osób będzie nieletnia, tutaj od razu pojawią się problemy z wyjazdami na lany, braniem własnego sprzętu, prawnie w końcu też o wszystko trzeba zadbać. Kolejna kwestia, którą wałkuję od początku, to oczywiście czas, dam sobie rękę uciąć, że po miesiącu zapał byłby tak mały, że znalezienie wspólnego terminu na trening graniczyłoby z cudem, co innego zebrać 5 na mm'a, a co innego ćwiczyć godzinę smołki na inferno. Nie zarzucaj mi proszę tylko tego, że na początku miałyby być to tylko turnieje online, wiem i zdaje sobie z tego sprawę, jeśli mamy jednak patrzeć na to poważnie i poważnie się tym zająć, to w końcu musiałoby dojść do pomniejszego turnieju lanowego. Projekt jak już mówiłem jest bardzo dobry, ale nierealny do zrealizowania. #Poza #Tematem Właśnie odbywa się mniejszy lan w Płocku, takie lany to kuźnia talentów, ciekawe czy ktoś obserwuje ;D 3
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 2 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2016 Zróbmy testowanie skila osób które się zgłoszą. Oczywiście najlepsi gracze. Będą oni musieli cos napisać o sobie. Ranga czy grali na tutniejach/lanach etc.. Rekrutacja jak na admina tylko na gracza teamu fragujemy. Taki Achtung może wam pomoc z rekrutacja i organizacja. Na start pod inna nazwa można tym skladem wejść na jakiś turniej. Jak dobrze wyjdzie to można kolejne by grać pod nazwa Fragujemy. Sam mógłbym na np. takie lany jeździć z drużyną. :)
MiKO98 Opublikowano 3 Lutego 2016 Wykluczony Opublikowano 3 Lutego 2016 Achtung dobrze prawi, polać mu ;) 1
frez Opublikowano 7 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Lutego 2016 Okej, złożymy sobie drużynę graczy którzy nigdy ze sobą nie grali (bo jeśli mielibyśmy to pod względem skilla oceniać to by tak wyszło) i co? Gracze w takiej drużynie musieliby mieć do siebie zaufanie i musieliby rozumieć się bez zbędnych słów, ale na wypracowanie takich rzeczy potrzeba dużo czasu. Ja od siebie zaproponuję, aby zgłosiły się już istniejące drużyny i drogą eliminacji tak wybrać reprezentację naszego forum. Na pewno rozwiązało by to niemało problemów. Nie wiem co wy o tym myślicie, ale moim zdaniem złożenie drużyny z randomowych osób nie wypali, a przynajmniej nie teraz.
Remzo Opublikowano 22 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2016 Spoko pomysł tylko że troche długo z organizacją tego wszystkiego ale jestem na TAK
Arni Opublikowano 23 Lutego 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2016 Dla mnie to dobry pomysł ale trzeba ja organizacja bo znalezienie dobrych graczy to nie będzie problem ale też trzeba liczyć na dobre zgranie ekipy to po pierwsze. Po drugie to terminy treningów musiały by odpowiadać każdemu a niektórzy mogą mieć napięty harmonogram dnia. Po trzecie ciekawe czy ten pomysł długo przetrwa bo team można szybko zrobić ale aby nie rozpadł się po pól roku bo nikt nie będzie miał czau na treningi i turnieje.
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi