Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie $.KaZaM.$

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz: $.KaZaM.$
Staż gry Counter-Strike: Jakieś dobre 5 i pół roku
Staż gry na serwerze: Około 6 miesięcy.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK [LINK DO TWOICH BANÓW W AMXBANS] http://bany.fragujemy.com/index.php?do=search&search=%24.KaZaM.%24
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK ale w wieku nie całych 14 lat
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Raczej na nie z powodu że wszystko zapomniałem ale z chęcią sobie przypomnę
Godziny w jakich grasz: Prawię zawszę jak mam czas co zdarza się dosyć teraz często bo wyjebali mnie z roboty ostatnio :D
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Jestem często aktywny na serwerze. I chcę również uprzyjemnić grę ludziom z serwera . Z tego co wiem to jest tylko rasta jako admin myślę że bym się sprawdził na tym stanowisku iż mam chęć i ochotę przypomnieć sobie wiedzę z zakresu administratora serwera dziękuję za wszelkie odpowiedzi :)

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] STEAM_0:0:37381733

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Widziałem jak gra i jak się zachowuje na DR i myślę, że można dać mu szanse.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na tak pod warunkiem ze ogarniesz tego cs'a na steam. 

Opublikowano

Ogarnełem już tą sprawę komputer jest inny i steam nie ma żadnych problemów dlatego składam podanie ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Oczywiście, że tak. Wystarczy spojrzeć na fakt zgłaszanych przez niego osobników łamiących regulamin. Na forum aktywny i podanie złożone w odpowiednim momencie. Dodatkowo nie skłamał przy wypowiedzi dotyczącej banów na sieci. Taki człowiek na DR przyda się na pewno.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano
  • 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności