Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Znowu istnieje coś takiego jak silver. :)

Edytowane przez saymn
Opublikowano

No tak, nie ma to jak z Lema spaść na MGI :D Wcześniej miałam lema, później długo nie grałam turniejowych i rangę mi przedawnili. Niedawno namówili mnie na mecz, który wygraliśmy i jakie było moje zaskoczenie gdy dostałam "awans" na MGI :D Teraz mam nie lada zabawę!

x4IR2uN.jpgvT83yEn.jpgMSTEUFG.jpgzL1Eb3K.jpgvBGarfI.jpg

Opublikowano

@lepka ja z le spadłem na MG II ;) Szczerze gra mi się tak samo, a jednak dobrze, że takie coś wprowadzili bo co drugi gracz mający ponad 500h miał wysoką rangę, nie ważne czy miał skilla czy nie. Teraz gra jest ciekawsza bo ciężej wbić kolejne rangi , ja po spadku z szeryfa wygrałem chyba 7 pod rząd i nie było awansu, przegrałem 2-3 i kolejny spadek(takie cuda wiążą się ze zmianą progów punktów elo)

Opublikowano

Zmiana zdecydowanie na plus. W chwili obecnej system rang działa tak jak powinien i tak jak działał 2 lata temu. Jak wiadomo, te szybkie awanse były spowodowane w głównej mierze wielką falą banów. Prawdopodobnie w przyszłości znowu spotka nas podobny okres jak ten z niedalekiej przeszłości. No i oczywiście silver ponownie istnieje :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zmiana jak najbardziej na plus, jednak szkoda, że ranga na którą tyle pracowałem po jednym dniu mi znikła (LE - miałem go jeden dzień).

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz dużo trudniej jest wbić rangę, jednak o spadek natomiast nie trudno :) średnio wystarczą 3 mecze w plecy pod rząd i ranga w dół :( szkoda tylko, że tyle osób teraz boostuje rangi i później na wyższych można różne osoby spotkać :)