Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie owijając w bawełnę - chodzi o odliczanie głosowe do wybuchu bomby które dość przeszkadza i jest irytujące, oraz o wyświetlanie czasu do wybuchu bomby w statusie po środku ekranu podczas rozbrajania które jest szczerze mówiąc niepotrzebne skoro mamy w hudzie wyświetlony pięknie, oczojebnym kolorem wyświetlone odliczanie do wybuchu bomby.

Myślę, że można by to wyłączyć, czyż nie? żadne to urozmaicenie moim... nawet nie tylko moim zdaniem.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

A ja lubię głos, który każe mi rozbroić pakę. Wiem, że paka do mnie przemawia wtedy i chce być rozbrojona, co sprawia, że wiem, że czynię dobro grając w CT i zachęca mnie to do wielkich poświęceń aby tylko jej nie zawieść - zamiast czajenia się z awp po drugiej stronie mapy byle zachować broń. SHAME ON THOSE WHO DOESNT UNDERSTAND SACRIFICE! 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Hmmm... tu nie chodzi o przemawiającą do nas pake, a o głos w tle który zakłóca wszystkie inne dźwięki i nie słychać nic poza nimi. Gdyby chociaż powstała możliwość, aby to sobie indywidualnie wyłączyć to było by super.

• Właściciel
Opublikowano

Wyłączone - pewnie Dario włączał. Natomiast z całą pewnością zastanawiam się nad pomysłem wcześniejszym, aby była muzyka na 10 sekund przed wybuchem paki lub od momentu podłożenia jej.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jestem za tym aby była muzyka 10 sekund przed wybuchem bomby. I mam jeden ciekawy pomysł mianowicie chodzi mi o piosenke Cliver Explozja. Dokładnie chodzi mi o słowa: Za chwilę będzie eksplozja.

Pragnienia wybuchnie bomba.

Wysadzi nas na całego.

Pragniemy dziś tylko tego.

To tyle z mojej strony. :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jeśli chodzi o muzyke na 10 sekund przed wybuchem bomby, to owszem super pomysł :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wyłączone - pewnie Dario włączał. Natomiast z całą pewnością zastanawiam się nad pomysłem wcześniejszym, aby była muzyka na 10 sekund przed wybuchem paki lub od momentu podłożenia jej.

Ja nic nie włączałem. Tak naprawdę dopiero dziś wracam do normalnego funkcjonowania po zmianie miejsca zamieszkania. 

Do tej pory ze spraw technicznych poza mapkami (sprawdzanie, przerabianie, testowanie, wgrywanie) ogarnąłem tylko ruletkę.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Muzyka na 10 sekund przed wybuchem bomby, pasuje, ale żaden Cliver - explozja na wielu serwerach jest taka pioseneczka ustawiona nic oryginalnego.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Muszę poszukać, bo kiedyś fajny utworek miałem gdzieś na kompie już przerobiony dla mnie pod inną nie istniejącą już sieć, nie zdążył być wykorzystany :P

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Coś, co by mogło pasować. Paka leży, CT jak najszybciej chce się do niej dostać, paka ma wybuchnąć, TT ucieka. ;]

Szybko, dynamicznie.

0:55 - 1:05

Edytowane przez psiaq*
  • Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Jak dla mnie spoko utwór.

Opublikowano

Spoko ale też spotkałem juz nie raz na serwerze :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Psiaqu to jest dobry pomysł :)

• 3 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Od stycznia nikt tu nie pisał, chyba można zamknąć. Najwidoczniej nikomu nie przeszkadza, najwidoczniej nikt nie zauważył, że pytałeś o coś Nesty :).

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dla mnie w tym temacie nie trzeba nic robić.

Na chwilę obecną wymuszany interp i test na 16bit dla ns'ów. Do tego rozgrzewka, jak nie ma czasu na autorską to trzeba ustawić na granaty z kosami tylko, bez vip'ów i z autprespawnem.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Interp i test dla 16 bitowcow strzał w 10;) co do rozgrzewki może kosy ale bez granatów?

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Interp już tyle razy mówiłem co i jak, a co do testu 16 bit to też będzie problematyczne przez aktualizację z 2013 roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności