Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Albo coś z tym zrobimy albo będziemy dalej w powolnej agonii. Niestety jest na serwie kilka osób które wykorzystują te luki w zabezpieczeniach i przez to tracimy normalnych graczy. Nie ma zmiłuj, albo coś z tym zrobimy albo pobanuje kilku z rolki.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Interp i 16bit. Ostatnio oglądałem gościa... Strzelał pół monitora dalej i zabijał. Ostatnie ss'y ns'a ez piękne na 16bit. A normalni gracze uciekaja...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja nie mam pretensji do Administracji, trzeba się tylko zastanowić jako możemy te "dziury" załatać. Tak żeby nasz 4fun był jeszcze bardziej zajebisty niż jest.

Ps. jestem dziś troszkę w domu w dzień, no po zakupy muszę wyjść tylko, i chciałbym się złapać z kimś z "władzy" na ts3.

Pozdrawiam

Mówiła: Krystyna Czubówna.

• Właściciel
Opublikowano

Cały czas myślę jak można to wszystko połączyć na nowym HLDS. Choć nie będę ukrywał, że interp przestał być po aktualizacji z 2013 roku tak ważny. Bardziej tu chodzi o rate, które na naszych serwerach zmienia się nawet do 100k. 

Opublikowano

interp i rate to bylaby zajebista rzecz ale skoro to niemozliwe to trudo, co do rozgrzewki to jestem za granatami 

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności