Skocz do zawartości

[KOSZ] [PRZYJĘTY] Podanie :p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Imię:   Paweł
Od kiedy u nas grasz:   wydaje mi sie ze jakies 2-3msc

Gram na serwerze:    DD2 czasami Gun Game

Za co cenisz naszą sieć:     za to ze poprostu jest, jak znajde jakas fajna serverownie to zostaje, az do konca.. poza tym graja na prawde bardzo w porzadku ludzie, jest wesolo na servie, chociaz czasami brakuje admina, ale jest sympatycznie ;) no i dzwiek z Half Life ;p uwielbiam ;)

Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:     Mysle, ze udzielam sie dosyc czesto , gram bardzo czesto na servie. odwiedzam tez dzien w dzien forum, chcialbym zostac stalym bywalcem, gdyz mam zamiar tez zlozc prosbe o slota, poniewaz zdaza sie tak ze klikam po 30min zeby wejsc na server , a gram codziennie, z reszta mozecie sprawdzic godziny ;)

Inne informacje o sobie:      Cos o sobie.. Hmmm.. Na imie mi Pawel, mam 24lata, jestem z Gdyni, zaintereswowania to oczywiscie motoryzacja, pilka nozna , cs, oraz zjawiska paranormalne, stad wzial sie moj nick, naleze do 1 i jedynej profesjonalnej grupy paranormalnej z certyfikatami z U.S.A.. nazwa to PTGH - Professional Team Ghost Hunters.. tym sie fascynuje ;) mysle ze na chwile obecna starczy ;) Pozdrawiam

Edytowane przez PTDH
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji.

Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili.

Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie.

Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności