Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Propozycje dotyczącą hasła . Bardzo często widze podszywki jakiś dobrych graczy i zazwyczaj to są dzieci ktore nic nie umieja , prosiłbym bardzo o ustawienie moda/pluginu ktora daje tylko na 1 ip 1 haslo czyli tylko na 1 nick moze byc 1 haslo zeby ludzie nie kradli innym osobom kont.

Opublikowano

Witam . Mam propozycje:

1. Dotyczy modeli postaci i licznika godzin rozegranych np ktos nowy wbija i ma podstawowy model i wbije 20 h godzin i dostaje jakis lepszy i tak dalej. Widzialem cos takiego na serwerach w cs go i mysle ze w 1.6 tez bedzie fajnie działać

2. Dotyczy komendy /freelvl widzialem to na wielu serwerach i chodzi mi o to ze np ktos ma 1 lvl mentosem i chce być nieco lepszy to wpisuje komende /freelvl i dostaje lvl określony przez admina

3. Dotyczy dodania pistoletu Usp-s do każdej z klas , może taka pierdółka ale bynajmniej dla mnie byla by dobrym wyborem

• Właściciel
Opublikowano

Połączone tematy i posty, nie spamuj bezsensownie, aby mieć dostęp do działu Podań. 

AD 1. To obniży niepotrzebnie FPS - nie. Wystarczy model V.I.P.

AD 2. Bezsensu.

AD 3. Zastanowię się nad tym, ponieważ planujemy w ogóle nie przydzielać na początku rundy broni, które są przypisane do klasy. Po przejściu mapy dopiero gracze będą uzyskiwać. 

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności