Skocz do zawartości

[KOSZ] Dyskusja o zmianach na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dyskusja o zmianach na serwerze

Tutaj będziemy dyskutować o zmianach powstałych na serwerze.

Zapraszam!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Możliwość celowania bronią z 1 osoby., bo czasem gdy jesteśmy pod ściana albo mamy jakiegoś skina po prostu nic nie widać, bo nam owy skin blokuje widoczność.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Fajna opcja było by zamienienie amunicja na pociski w ten czas przy śmierci nie tracili byśmy amunicji (30ammo w magazynku jak bedzie 29 to nie można wyrzucić i znika po śmierci). Wiec od teraz na ziemi zamiast powiedzmy 1-2 magów było by 30-60 pocisków, który każdy można podnieść osobno, lecz w ten czas do ekwipunku powinny zostać dodane nowe klawisze typu TAKE ALL (bierze wszystkie zaznaczone itemy) TAKE 10 (bierze 10).

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Drodzy gracze MTA, małe propozycje składajcie w tym temacie aby nie robić spamu, bo zakładacie tematy z jednym krótkim zdaniem co mi się nie podoba. Małe propozycje odnośnie zmian na serwerze składamy w tym temacie.

Opublikowano

Witam, co byście powiedzieli na dodanie aktywnych crahesit'ów? (Helikopter, albo samolot leci, po czym się rozbija a w jego wraku znajdują się itemy) W tedy była by możliwość znalezienia itemów poza restartami. (i żeby respiły seie na całej mapie, w jakichś losowych miejscach)

co byście powiedzieli na dodanie zrzutów do gry? Były by one widoczne na mapie w trakcie gdy będą spadały z nieba na ziemie. Była by to jakaś możliwość znalezienia itemów poza restartami.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Jestem za. To będzie coś czego nie było na innych serwerach. Będzie też można zdobyć przedmioty poza restartami. Świetny pomysł.

Jestem na tak. Będzie kolejna możliwość znalezienia itemów po dłuższym czasie od restaru.

Opublikowano

Prośba jest bardzo atrakcyjna.

Proponuje wgranie panelu celowników w który moglibyśmy zmienić celownik do broni zwyklej np m4 na celownik np kropkę a w snajperce na jakiś z ciekawym ułożeniem lini myślę że nie jest to trudne sam robiłem kiedyś taki skrypt. Myślę że wielu gracza się to spodoba.

Opublikowano

Propozycje Sedno

1. Można by coś takiego ale też nie za często

2. Na NIE. To może być tylko w formie Eventu

No i jestem za panelem celowników.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Kryniu, które na tak, a które na nie?
1. Amunicja
2. Nowy wygląd EQ
3. Crahe Site'y  (jeden co pół godziny)

4. Zrzuty (jeden co godzinę)

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

1. Nie

2. Nie

3. Można ale co godzinę czy więcej

4. Zrzuty są czasem jako Event

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Ja bym polecił coś takiego:

1.Włączyć serwer

2.Albo jakieś aktualne info o serwerze na forum

• Właściciel
Opublikowano

Skoro nie ma aktualnych informacji to może dlatego, że nad nim pracujemy i nie chcemy informować o stanie niefaktycznym?

Opublikowano (edytowane)

Czyli mam/mamy rozumieć, że nie wiadomo kiedy serwer bd otwarty? OK

PS. Powodzenia przy pracy :>

Edytowane przez Shu
Opublikowano

W związku z wieloma sytuacjami, w których gracze napotykają się na admina na godzie i wystrzeliwują w niego milion ammo, proponuję dodanie jakiegoś mocno wyraźnego znacznika nad głowami adminów.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Popieram

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności