Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Opublikowano 18 Października 2015 Szanowni gracze, Uprzejmie informujemy, iż nowa oferta dla V.I.P-ów CS:GO jest na ukończeniu. Chcielibyśmy zaprezentować listę dodatków dla poszczególnych serwerów: ONLY DD2 oraz FFA Rezerwacja slota ( wejście poprzez konsolę czyli connect + IP ). Brak ograniczeń w kupowaniu AWP. Możliwość kupowania broni, które są całkowicie zablokowane. Darmowe granaty ( HE, FB, SG ). Kamizelka z hełmem - nowość!-> wcześniej kamizelka bez hełmu Zestaw do rozbrojenia bomby dla CT - nowość! Pieniądze za:-> podłożenie bomby ( 200$ )-> skuteczny wybuch bomby ( 300$ ) - nowość!-> rozbrojenie bomby ( 500$ )-> przeżycie rundy ( 500$ ) - nowość! TAG na czacie oraz w tabeli wyników - nowość!-> wcześniej tylko TAG na czacie Powitanie i pożegnanie z serwera - nowość!-> wcześniej tylko powitanie Możliwość sprawdzenia kto z obecnych graczy posiada V.I.P - komenda: /vips ONLY AWP Rezerwacja slota ( wejście poprzez konsolę ). Możliwość używania spreyów za pomocą przycisku E - nowość! Dodatkowy skok - nowość! Brak obrażeń przy upadku - nowość! Kamizelka z hełmem - nowość!-> wcześniej kamizelka bez hełmu TAG na czacie oraz w tabeli wyników - nowość!-> wcześniej tylko TAG na czacie Powitanie i pożegnanie z serwera - nowość!-> wcześniej tylko powitanie Możliwość sprawdzenia kto z obecnych graczy posiada V.I.P - komenda: /vips TEAMPLAY Rezerwacja slota ( wejście poprzez konsolę ). Brak ograniczeń w kupowaniu AWP. Możliwość kupowania broni, które są całkowicie zablokowane. Darmowy losowy granat ( HE, FB, SG lub MOLOTOV ) - nowość! Kamizelka z hełmem - nowość!-> wcześniej kamizelka bez hełmu Zestaw do rozbrojenia bomby dla CT - nowość! Pieniądze za:-> podłożenie bomby ( 200$ )-> skuteczny wybuch bomby ( 300$ ) - nowość!-> rozbrojenie bomby ( 500$ )-> przeżycie rundy ( 500$ ) - nowość! TAG na czacie oraz w tabeli wyników - nowość!-> wcześniej tylko TAG na czacie Powitanie i pożegnanie z serwera - nowość!-> wcześniej tylko powitanie Możliwość sprawdzenia kto z obecnych graczy posiada V.I.P - komenda: /vips Czy koncepcja V.I.P-ów CS:GO podoba się graczom? Macie jakieś uwagi? Zapraszam do dyskusji. Pozdrawiamy,FGTeam 8
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 18 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2015 Podoba mi się nowa oferta v.i.p bardzo rozbudowana:>
Exit Opublikowano 18 Października 2015 Zawieszony Opublikowano 18 Października 2015 Wydaje mi się że te dodatki były by jakimś urozmaiceniem dla vipa mówię o Only AWP ponieważ wcześniej VIP tak naprawdę dawał bardzo niewiele a teraz ta osoba będzie jakoś odróżniona od zwykłych graczy.
Zasłużony Fragowicz KondzioKDJ Opublikowano 18 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Października 2015 Nowa oferta mam nadzieje zwróci uwagę graczy przez co zainwestowanie kupnem vipa z pewnością wzrośnie :)
LaggeR* Opublikowano 18 Października 2015 Wykluczony Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Jak dla mnie jest nowa oferta dla DD2 jest beznadziejna. Już teraz VIP daje bardzo dużą przewagę u nas, a co dopiero po tych zmianach. Maskara, jestem na NIE. EDIT: Skoro napisałem, że daje dużą przewagę to wiadomo, że chodzi o pieniądze. Masa dodatkowych pieniędzy + darmowy defuse, hełm. Jak dla mnie odpada na starcie punkt 1. Dodatkowe hp niszczy grę. 4. Za zabicie gracza z HS dodatkowe +10 HP - nowość! Proponowałbym zostawić z nowość 9, 10, 11. 9b zmniejszyć do 500$, coś koło tego. Edytowane 18 Października 2015 przez LaggeR* 1
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 18 Października 2015 Jak widzisz, zlikwidowaliśmy pieniądze na starcie, a w zamian daliśmy za przeżycie. Coś za coś. Co Ci się konkretnie nie podoba? Oczekuję konstruktywnych wypowiedzi, a nie takich postów jak Twoje. Zauważ też, że to są plany. Wszystko wyjdzie na dniach.
Apple_TM Opublikowano 18 Października 2015 Zawieszony Opublikowano 18 Października 2015 Za zabicie gracza z HS dodatkowe +10 HP - nowość! Kamizelka z hełmem - nowość! Darmowe granaty ( HE, FB, SG i MOLOTV ) - nowość! Zestaw do rozbrojenia bomby dla CT - nowość! Menu wyboru broni ( od 3 rundy ) - nowość! > przeżycie rundy ( 1000$ ) - nowość! Według mnie te punkty będą dawały za dużą przewagę, tak jak napisał lagger już teraz vip jest dużym ułatwieniem. Co do punktów z tagiem VIP w tabeli i pożegnaniem nie mam zastrzeżeń
snipi Opublikowano 18 Października 2015 Zawieszony Opublikowano 18 Października 2015 Punkty 4 i 8 jak dla mnie odpadają. Jeśli chodzi o dd2 dodatkowe 1000$ dolarów za przeżycie rundy to za dużo. Rund "eko" nigdy nie będzie. 1
Legendarny Fragowicz SMIGLO Opublikowano 18 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) ONLY DD2 Możliwość kupowania broni, które są całkowicie zablokowane. Za zabicie gracza z HS dodatkowe +10 HP - nowość! ------------->>>> to prawie jak god like Darmowe granaty ( HE, FB, SG i MOLOTV ) - nowość! ------------->>>> bez molotowa-> wcześniej tylko HE, FB i SG Kamizelka z hełmem - nowość! ------------->>>> bez helmu-> wcześniej kamizelka bez hełmu Zestaw do rozbrojenia bomby dla CT - nowość! ------------->>>> za duzo kasy bedzie uciekac Menu wyboru broni ( od 3 rundy ) - nowość! ------------->>>> dlaczego od 3 Pieniądze za:-> przeżycie rundy ( 1000$ ) - nowość! ------------->>>> za duzo/ polowa z tego Co do reszty ok -- procz tego ze jak graja ludzie marudza juz o auto kampe zrobic ograniczenie do 2 na runde Edytowane 18 Października 2015 przez SMIGLO
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 18 Października 2015 @LaggeR Nie umiesz pisać nowego postu? Następnym razem otrzymasz ostrzeżenie. To teraz po kolei odniosę się do Waszych absurdalnych zarzutów. Po 1. Czy wy się dobrze czujecie? Zlecieliście się jak psy na kość do tematu, nie używając mózgu za nic. Po 2. Radzę zapoznać się z ofertą V.I.P'ów na naszych serwerach do CS 1.6 -> http://shop.fragujemy.com/#vip - te same dodatki i co? Czy serwery kuleją? Jest jakiś płacz o znaczącą przewagę V.I.P? Po 3. V.I.P z nazwy ma już przewagę, bo w końcu usługi premium są od tego, aby dawały pewne przywileje. Pytanie tylko czy przywileje są przesadzone. Niektóre mogą być, a niektóre nie - ale dlaczego sądzić, że większość dodatków da tak absurdalną przewagę na serwerze, że zmniejszy się jego rotacja? Klepiecie istne bzdury! Przypominam, że żaden z Was nie dołożył się NIGDY do utrzymania serwera, które kosztuje niemało. Gdybyście rzucili co miesiąc symboliczne 5 PLN ( bo nie płacicie składek adminowskich ) to nie byłoby problemu. A tak jesteście bezczelni. Dlatego nie dostaniecie V.I.P'a w ogóle. Tak samo przesiadujecie na TS3 i gdzie Wasze zaangażowanie tutaj: http://fragujemy.com/topic/30776-zbi%C3%B3rka-na-licencj%C4%99-ts3/ ??? Hipokryci... Po 4. Ok, zmniejszę bonus za przeżycie rundy. Przy czym pragnę przypomnieć, że tylko raz na 10 rund może ktoś przeżywa, stąd taka wysoka cena tego. Po 5. Apple_TM - jesteś najbardziej absurdalną osobą w tym temacie. Twoja wypowiedź świadczy o kompletnym niezrozumieniu czym jest V.I.P. To już lepsza wypowiedź jest snipi i dostaje pochwałę, bo żaden z Was nie potrafi się w temacie zachować. Po 6. Mogę zlikwidować dodatkowe HP, temat do dyskusji. Ale przepraszam bardzo, przecież celowo nie daję HP za zabójstwo, tylko za HS, bo HS strzela się raz na 10 zabitych? Po 7. Czego Wy się boicie, że V.I.P będzie dostawał lepszy zestaw kamizelki? Serio 350$ robi różnicę? Często jest tak, że V.I.P zapomina o tym, a teraz już tak nie będzie i tego nie będę zmieniał. Po 8. Jeśli tak bardzo Was boli fakt, że V.I.P będzie dostawał tyle granatów, to ok - nie będzie dostawał molotova. Po 9. Co Was boli w menu z bronią? Przecież za darmo tego wybrać nie będzie mógł. Ponadto, SMIGLO Twój post dowiódł na to, że zlecieliscie się wszyscy jak typowa mafia-płaczki, która już z góry ustaliła ten hejt na TS3. Narzekasz na przewagę przywilejów, a pytasz dlaczego od 3 rundy. Litości.
Ozzis Opublikowano 19 Października 2015 Wykluczony Opublikowano 19 Października 2015 Będzie się działo, oj będzie się działo. Nowa oferta VIP wygląda dobrze, nikt z graczy nie będzie miał z nią problemu, a nawet jeśli to zapraszamy do zakupu owego VIP'a i po problemie :)
NeverGiveUp Opublikowano 19 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Października 2015 Bardzo fajne nowe oferty vip będzie zabawa :3
Właściciel GET Opublikowano 19 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 19 Października 2015 Wziąłem pod uwagę Wasze uwagi, dlatego możecie na górze widzieć zmienioną wersję V.I.P-a. Nowy V.I.P wejdzie w weekend.
Zasłużony Fragowicz cRoss. Opublikowano 20 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Października 2015 Biorąc pod uwagę serwer TP myślę,że jest wszystko na swoim miejscu :) V.I.P musi mieć troszkę przywilejów, aby odczuć korzyści z posiadania tego wyróżnienia:)
Właściciel GET Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Właściciel Opublikowano 1 Listopada 2015 Ok, V.I.P przetestowany i działa dość dobrze. Do poprawki malutkie mankamenty. V.I.P AWP do przetestowania. 6
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2015 Nowa oferta V.I.P wyjdzie w ten weekend - stay tuned! 2
Właściciel GET Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Właściciel Opublikowano 15 Listopada 2015 Nowa oferta V.I.P CS:GO wprowadzona! Zapraszamy do kupna! 1
Rekomendowane odpowiedzi