Skocz do zawartości

Dworson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam taką propozycje pewnie będzie odrzucona, ale jak gram np na takiej mapie jak Inferno w terro to szlak mnie trafia jak widzę jak CT raszuje wszystko co popadnie. Granie czegoś takiego jest bez sensu. Co powiedzielibyście o antyrushu do którejś minuty myślę że ułożyło by to trochę rozgrywkę 50/50%.Bo przez takie rushowanie CT na niektórych mapach ludzie później nie chcą brać tych map ze względu na zazwyczaj kampienie terro i rush CT. Wiadomo każdy może powiedzieć że w takim razie niech terro raszuje , no ale myślę że cięzko jest coś takiego zrobić gdy jest 15 osób w jednej drużynie i zmobilizować wszystkich na rush. Pozdrawiam grono graczy :P

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

W regulaminie jest jasno napisane Dworku :

Można raszować - raszowanie jest to przechodzenie w wyznaczonych miejscach w zależności od typu mapy na teren wroga.

Więc myślę, że to nie jest konieczne szczególnie, że rozchodzi się głównie o mapę Inferno, na innych mapach nie widać takiego problemu :) (zauważalnego jak na Inferno).

Opublikowano

Przydałby się antyrush do około 1:30 , aby każdy mógł zająć swoją pozycję, bo często ct z dobrym spawnem wybiega przed tt, i jest masakra

Opublikowano

akurat na bananie jest łatwo wybić CT sposób na to jest łatwy i przyjemny ustaw się z AWP i masz łatwych 5 fragów no chyba że nie ogarniasz gry no to się nie dziw że CT wchodzą jak chcą przez banan.

Opublikowano

No jak dostaniesz kilka granatów na twarz albo jak cie blokuje 5 innych osób to spróbuj ustawić sie tam z awp. Po za tym na bananie bardzo często szybciej presje wywołują CT i nie masz nawet szans na podejście na banan. A co do fame nie tylko Inferno również np. Nuke który wydaje mi się dlatego też nie jest grany bo ludzie wiedzą że CT rushuje wszystko co popadnie a TT kampi na dachu albo w lobby, a zdarzało się też tak że niektórzy nawet na respie siedzieli.  

Opublikowano

mid też łatwy do zajęcia , pierwsza osoba rzuca flesza , potem dymka na prawo i wystarczy biec przed siebie w tym czasie na ziole będzie jedna może dwie osoby 

polecam praktycznie zawsze działa :) 

Opublikowano

staw raz opór całym teamem to gwarantuje Ci że drugi raz już nie zraszują tych pozycji.

Opublikowano

Antyrush bardzo dobra sprawa ale bardziej polecałbym antycamp ponieważ 3/4 servera siedzi łąmiąc przy tym regulamin i nie ruszając sie przez wieksza czesc rudny. Antycamp polegal by na banowaniu gracza ktory nie poruszyl sie dluzej niz 10 sekund z miejsca.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Antycamp? To jak mam w takim razie kryć daną pozycję na mapie. Jedno wyklucza drugie.

Krycie pozycji nie musi ograniczać się do siedzenia w jednej pozycji przez 10 sek w bezruchu.

Opublikowano

Problem jest bardziej skomplikowany, przy 15 osobach w teamie ciężko jest, aby wszyscy poszli do przodu. Gdy Ct wybija tych z przodu w masowych ilościach i zostaje 13 vs 5 to nie pozostaje nic innego jak przykampić i poczekać aż skrócą, wyciągnąć kilka fragów i dopiero coś można robić.

Opublikowano

Przestrzegajmy regulaminu raszować można kampić nie. Może w końcu admini zaczął egzekwować regulamin? Było by miło.

Admini egzekwują regulamin, jeszcze wczoraj miałeś z tym problem  ;) Co do antyrasza nie jest specjalnie potrzebny, map na których łatwo jest raszować jest mało a i takie rasze dość łatwo jest wybić przy w miarę równych składach

Opublikowano

Problem nie jest z rushem tylko z blokowaniem, "słabsi" gracze idą do przodu na chama i blokują wszystkich stojąc w miejscu jak zobaczą kogoś z przeciwnej drużyny. Jeżeli ktoś skróci po CT, a przed tobą stoi 4 typów, którzy mają problem z trafieniem czegokolwiek, ciężko coś zrobić. Zazwyczaj samemu obrywa się serią i jeżeli nie przebijesz się przez ten gąszcz głów to jest po grze. Idealnym przykładem jest rush tzw" psyducków", którzy z p90 wybijają nieraz cały team przez to że 2 terro zblokowało cały team.

Opublikowano

Admini egzekwują regulamin, jeszcze wczoraj miałeś z tym problem  ;) Co do antyrasza nie jest specjalnie potrzebny, map na których łatwo jest raszować jest mało a i takie rasze dość łatwo jest wybić przy w miarę równych składach

Admini powinni egzekwować od wszystkich a nie tylko tych osób wybitnych ;) Miliony razy widziałem samych adminów stojących na respie kampiąc i kiedy mi zejdzie ban każdą sytuację taką zgłosze na forum ;) 

Problem nie jest z rushem tylko z blokowaniem, "słabsi" gracze idą do przodu na chama i blokują wszystkich stojąc w miejscu jak zobaczą kogoś z przeciwnej drużyny. Jeżeli ktoś skróci po CT, a przed tobą stoi 4 typów, którzy mają problem z trafieniem czegokolwiek, ciężko coś zrobić. Zazwyczaj samemu obrywa się serią i jeżeli nie przebijesz się przez ten gąszcz głów to jest po grze. Idealnym przykładem jest rush tzw" psyducków", którzy z p90 wybijają nieraz cały team przez to że 2 terro zblokowało cały team.

Nic sie nie poradzi na słabszych graczy server FFA jest od zabawy i teoretycznie niech kazdy gra jak chce byle w zgodzie z regulaminem. Chcecie poziomu chcecie teamplayu? Esea esl faceit mm czekają

Opublikowano

O boże wielki problem masz... Nie widzę problemu żeby ct sobie kampiło puki paka nie jest zaplantowana, terro ma pushować i ma czas na zaplantowanie paki, czasami zwykłe kampienie jest na wyczekanie gracza... wielki problem?

Opublikowano

O boże wielki problem masz... Nie widzę problemu żeby ct sobie kampiło puki paka nie jest zaplantowana, terro ma pushować i ma czas na zaplantowanie paki, czasami zwykłe kampienie jest na wyczekanie gracza... wielki problem?

Ogromny w regulaminie widnieje punkt zakaz kampienia.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności