Skocz do zawartości

Dworson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogromny w regulaminie widnieje punkt zakaz kampienia.

Pozdrawiam.

Czy ty masz wodogłowie? Będziesz się rzucał do każdej literki? TT ma 2 min na za plantowanie paki, jeżeli typ będzie z AWP stał na respie 2 dni to leci ban... Normalne jest wyczekanie przeciwnika... Mówmy o nadmiernym kampieniu kilku rund a nie że ktoś przystanie na 10 sec i ma dostać bana bo to jest śmiech na sali... oczywistą oczywistością jest że nie będę biegał po mapie jak opętany bo to nie ma sensu. Dość często używam serwera do treningu nasłuchu. Więc już przestań swoje wywody bo dostałeś bana i zacząłeś rozpierdziel siać na forum i wielki stróż prawa się znalazł. Schowaj trochę swoje piórka bo aż męczy mnie twoja logika z podstawówki. A jak tak bardzo chcesz to jak Cię spotkam na serwerze to dostaniesz swoje bany... ze stoperem będę liczyć te twoje 10 sec na stanięcie... nie ma sprawy ja mam czas jak tak bardzo Ci zależy.

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ty masz wodogłowie? Będziesz się rzucał do każdej literki? TT ma 2 min na za plantowanie paki, jeżeli typ będzie z AWP stał na respie 2 dni to leci ban... Normalne jest wyczekanie przeciwnika... Mówmy o nadmiernym kampieniu kilku rund a nie że ktoś przystanie na 10 sec i ma dostać bana bo to jest śmiech na sali... oczywistą oczywistością jest że nie będę biegał po mapie jak opętany bo to nie ma sensu. Dość często używam serwera do treningu nasłuchu. Więc już przestań swoje wywody bo dostałeś bana i zacząłeś rozpierdziel siać na forum i wielki stróż prawa się znalazł. Schowaj trochę swoje piórka bo aż męczy mnie twoja logika z podstawówki. A jak tak bardzo chcesz to jak Cię spotkam na serwerze to dostaniesz swoje bany... ze stoperem będę liczyć te twoje 10 sec na stanięcie... nie ma sprawy ja mam czas jak tak bardzo Ci zależy.

Nie, nie mam jestem zdrowy dziękuję za troskę. Jakiej literki? Regulamin to regulamin przestrzegać trzeba nieprawdaż? Używasz servera do treningu nasłuchu? Lepiej nic więcej nie pisz bo większych głupot nie czytałem.

Powiem po raz pierwszy i ostatni CT teoretycznie mogą kampić czego jednak regulamin zabrania a TT całkowicie kampić nie może i jest to również zawarte w regulaminie. Nie bron siebie i sobie podobnych ruszcie sie z respa zaplantujcie pake bo to jak teraz sie bronisz jest żałosne.

Ogólnie rzecz biorąc kampienie jest zabronione bo jest to zawarte w regulaminie. Skończ tę jałową dyskusję bo stwierdzę że nie potrafisz czytać.

Pozdrawiam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Antyrusha jak i antycampa nie będzie w najbliższym czasie :). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności