JUPITER Opublikowano 27 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Września 2015 Gdy mówię do majka, dźwięk odbija się w głośnikach, natomiast odbiorca mnie nie słyszy.. Proszę mi nie pisać durnych komentarzy "google" "google nie boli" bo tak się składa, że każda metoda z google.pl mi nie pomaga
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 27 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Września 2015 Jaki system? Musisz mieć zaznaczoną opcję odsłuchu w ustawieniach dźwięku. 1
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 27 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Września 2015 na ts się tak dzieje? ;)
JUPITER Opublikowano 27 Września 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Bolek dzieje się tak wszędzie. Nawet gdy mówię do majka siedząc i nic nie robiąc na kompie. @edit: Problem został rozwiązany. CSHT. miałeś rację, ustawienia były przyczyną, leci frag, dziękuję za pomoc, miłego wieczoru. @edit:NaVv - napisałem, że problem został rozwiązany... Edytowane 27 Września 2015 przez JUPITER
NaVv Opublikowano 27 Września 2015 Zawieszony Opublikowano 27 Września 2015 Proponuję kupić słuchawki z mikrofonem w Tesco :D Ogólnie na ts'ie tak się nie robi... To były najwyraźniej ustawienia :D
Właściciel GET Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Opublikowano 15 Września 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi