Manias999 Opublikowano 21 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 21 Września 2015 Witam mam problem z csem polega on na tym ze mam spadki fps od 150 czasami spada nawet do 70 są takie jakby rwania obrazu takie klatki wszystko jest wporządku nagle za chwile klatka i rwie obraz podczas zmiany zakladek skacze Var i laguje do 30% Specyfikacja kompa: Amd phenom x4 840 4x 3,2ghz Asus Radeon r7 250 1gb DDR5 Sterowniki aktualne wersja 15.7.1 Nie mam bladego pojecia o co moze chodzic nadodatek gram na minimalnych ustawieniach przy wysokich wylacza sie gra i bugują sie skiny czasami są czarne tylko na wysokich
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 21 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Września 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Problemy z grami do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike: Global Offensive → Problemy i pytania
Er Dfa. Opublikowano 21 Września 2015 Wykluczony Opublikowano 21 Września 2015 80% graczy tak ma po aktualizacji. Ktoś niedawno pisał, że gdy wyjdzie balans m4a1-s to wszystko wróci do normy z fps.
Właściciel GET Opublikowano 21 Września 2015 Właściciel Opublikowano 21 Września 2015 Również tego doświadczam - spadek z 300 do 120 FPS.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 21 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Września 2015 Była już aktualizacja poprawiająca FPS'y, bodajże w piątek jeśli się nie mylę. Również miałem spadek FPS'ów po tych aktualizacjach a teraz już mam dobrze a nawet lepiej, bo mam 150-200 fps'ów.
Er Dfa. Opublikowano 21 Września 2015 Wykluczony Opublikowano 21 Września 2015 TygryS, tak aktualizacja była taka. Następna aktualizacja będzie odnośnie poprawienia broni M4A1-S, ponieważ nie ukrywajmy ... Jest beznadziejny w tym momencie. Ta aktualizacja, również ma poprawić fps'y.
pjN Opublikowano 21 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) TygryS, tak aktualizacja była taka. Następna aktualizacja będzie odnośnie poprawienia broni M4A1-S, ponieważ nie ukrywajmy ... Jest beznadziejny w tym momencie. Ta aktualizacja, również ma poprawić fps'y. M4a1s nie jest beznadziejne. Jest wciąż lepsze od a4. Naoglądałeś się badziewnych filmików na yt i powtarzasz to samo. W a1s zmienili tylko to, że wolniej strzela. Ja wciąż pozostałem przy a1s jak i moi znajomi, i nie odczuwam zbytniej różnicy. Czasami jest to na plus, że ludzie posłuchali się jutjuberów i pozmieniali na a4, bo z tego nie potrafia strzelać i zabijać w plecy. Minusem jest to, że moja m4 spadła z 97euro na 65. Mogę wrzucić wczorajszego skilla gościa z enemy z m4a4 i gością od nas z teamu. Edytowane 21 Września 2015 przez pjN
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 21 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Września 2015 Następna aktualizacja będzie odnośnie poprawienia broni M4A1-S, ponieważ nie ukrywajmy ... Jest beznadziejny w tym momencie. Na S'ke narzekają chyba Ci, co strzelać nie potrafią... Jak mi się dobrze strzelało tak nadal dobrze mi się strzela a nawet łatwiej, bo lepiej ogarnąć full auto. I jakoś dobrze mi kaski wchodzą ;)
Er Dfa. Opublikowano 21 Września 2015 Wykluczony Opublikowano 21 Września 2015 M4a1s nie jest beznadziejne. Jest wciąż lepsze od a4. Naoglądałeś się badziewnych filmików na yt i powtarzasz to samo. W a1s zmienili tylko to, że wolniej strzela. Ja wciąż pozostałem przy a1s jak i moi znajomi, i nie odczuwam zbytniej różnicy. Czasami jest to na plus, że ludzie posłuchali się jutjuberów i pozmieniali na a4, bo z tego nie potrafia strzelać i zabijać w plecy. Minusem jest to, że moja m4 spadła z 97euro na 65. Mogę wrzucić wczorajszego skilla gościa z enemy z m4a4 i gością od nas z teamu. Nie, to nie dla tego, że naoglądałem się filmików na YT. M4a1-S znana z tego, że szybko strzela. Ma mało naboi, może niektórym starcza 20 innym nie. Mi osobiście, jest bez różnicy czy ta S'ka jest dobra czy też nie, bo głównie gram z awp. Jak nie mam awp to jakiś five-seven ofensywnie jest ze Mną. Zagrałem przedwczoraj 1 mecz cały czas z M4a1-S i jest do dupy (takie jest moje zdanie, nie każdy musi się z tym zgadzać). Z M4a4 też zagrałem i jak dla mnie jest wielka różnica między tymi obiema m'kami.
Dawid Klajn Opublikowano 21 Września 2015 Zawieszony Opublikowano 21 Września 2015 Różnice między s a zwykłą odczują głównie Pro playerzy, gdzie dla nich każdy szczegół jest ważny. Teraz 20 naboi wystarcza na dłuży spray, i jest on porównywalny ze sprayem z m4.
Manias999 Opublikowano 23 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Września 2015 u moich kumpli sie naprawilo ja dalej mam to samo są spadki od 150 przewaznie mam teraz od 110 do 90 fpsow nie ma plynnosci podczas strzelania zadnej nie wiem od czego to moze byc ale jest to irytujace moze nie wiem jakies sterowniki starsze do tego radeona? moze to pomoze
Właściciel GET Opublikowano 23 Września 2015 Właściciel Opublikowano 23 Września 2015 Sprawdź spójność gry.
Rekomendowane odpowiedzi