Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja bym chciał tylko zobaczyć ich miny gdy zobaczyli komunikat o banie :) WTF Vac Ban o.O

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hahahah :D i ten ból , gdy przychodzisz po roku na serwa na non steam i na przywitanie dostajesz ssy! :D tysiące osób mówiło mi że jestem "spalony" , czyli mam nie grać w cs , dlatego że każdy myśli że czituje? tak jest.:D  kilka lat temu dostałem bana za aima , czy coś w tym stylu. nie miałem go. tak to jest:D

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę że nie ma się czym chwalić. To, że ktoś dostał VAC/a 3 razy świadczy o tym jakim jest graczem.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie zawsze znaczy ,że ktoś wyrwał vac bana to czitował. Można dostać niesłusznego Vac bana i nic już z tym nie zrobisz. Wystarczy nawet żeby ileś osób stwierdziło na overwatchu ,że grasz nie czysto według nich i dostaniesz vaca.

Profesjonalni gracze co uczyli się grać w starego 1.6, to jak wyćwiczyli skilla, następnie aby dobrze skanować różne miejsca odpalali sobie wallhacka po to by się właśnie nauczyć. O ile pamiętam to chyba sam kuben się poświęcił drużynie. Co najlepsze , TaZy, Neo, lordy i cała reszta wiedziała o tym.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Też dostałem vaca za gówno xD zagrałem 1 mecza w życiu staty jak pamiętam 5:10 i dostałem vaca xD

ja też dostałem vaca... 3 razy, za bycie lepszym pff

Czytam to po prostu nie wierze co wy piszecie  :D  :D

VAC jest nieomylny, to znaczy, że jeśli dostałeś VACa jest on 100% słuszny.

Cheatowałeś i tyle w temacie.

Jesteście spaleni!

Edytowane przez R2EZN1K
Opublikowano (edytowane)

Czytam to po prostu nie wierze co wy piszecie  :D  :D

VAC jest nieomylny, to znaczy, że jeśli dostałeś VACa jest on 100% słuszny.

Cheatowałeś i tyle w temacie.

Jesteście spaleni!

Nikt nie jest nieomylny, niektóre programy nie będące cheatami są "postrzegane" przez VAC'a (i nie tylko) jako wspomagacze :)

Zdarzają się pomyłki, niestety nie da się od nich odwołać :)

Edytowane przez ify
Opublikowano (edytowane)

Nikt nie jest nieomylny, niektóre programy nie będące cheatami są "postrzegane" przez VAC'a (i nie tylko) jako wspomagacze :)

Zdarzają się pomyłki, niestety nie da się od nich odwołać :)

Są tysiące, a nawet dziesiątki tematów na ten temat. Do tej pory nie zdarzyło się jeszcze żeby ktoś VAC'a dostał za free.

Tyle mam do powiedzenia w tym temacie :)

Edytowane przez R2EZN1K
Opublikowano

Są tysiące, a nawet dziesiątki tematów na ten temat. Do tej pory nie zdarzyło się jeszcze żeby ktoś VAC'a dostał za free.

Tyle mam do powiedzenia w tym temacie :)

Gram w konterka 1.6 już kupę czasu, a jednak nigdy się za bardzo w ten temat angażowałem (no bo i po co?). Lubie sobie czasem pozmieniać UI, albo tapetę w menu.. Czasem też jakieś modele. Dotychczas nigdy nie grałem na serwerach Only Steam. Jest w ogóle jakieś zagrożenie VAC banem w cs 1.6? Zaznaczam, że cheatów nie używałem nigdy (chociaż na CoD, już mnie kilka razy oskarżano :D ).

Opublikowano

Gram w konterka 1.6 już kupę czasu, a jednak nigdy się za bardzo w ten temat angażowałem (no bo i po co?). Lubie sobie czasem pozmieniać UI, albo tapetę w menu.. Czasem też jakieś modele. Dotychczas nigdy nie grałem na serwerach Only Steam. Jest w ogóle jakieś zagrożenie VAC banem w cs 1.6? Zaznaczam, że cheatów nie używałem nigdy (chociaż na CoD, już mnie kilka razy oskarżano :D ).

Jeśli te 'dodatki' angażują w pliki .dll to ripperinio.