Matrzak Opublikowano 10 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Września 2015 Witam ;) Grałem dzis na serverze od 14 do 21 i zauważyłem kilka problemów servera jak i spraw które mogą zostać fajnie przyjęte dla graczy ... a więc tak: Gracze nałogowo wychodzą podczas walki na server (słyszałem ze anty relog cos buguje ale bez tego to sprawa jest trudna) Dodanie możliwości wchodzenia po drabinkach Dodanie pogody! .. czasami deszcz czasami burza piaskowa fajnie by poprawiło to klimat ;) Dodanie nowych resp pojazdów Liczę na pozytywny wgląd w temat i pozdrawiam :)
Peragnus Opublikowano 10 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 10 Września 2015 Jak i poprawa rejestracji ponieważ już 3 osoby w tym mój brat po rejestracji nie miały możliwości wejścia na serwer, zalogowałem się nawet na jego komputerze na swoje konto i działało więc to nie problem komputera tylko coś z serwerem. 1
Grekuu Opublikowano 27 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Września 2015 Jestem za dodaniem pogody , fajnie by to wyglądało gdyby np zaczał padac deszcz była by burza itp :)
NaVv Opublikowano 27 Września 2015 Zawieszony Opublikowano 27 Września 2015 Jestem za tym co Matrzak :)
Właściciel GET Opublikowano 27 Września 2015 Właściciel Opublikowano 27 Września 2015 Aktualnie jest mgła - ja bym jeszcze zmienił teksturę nieba. Ponadto, noc powinna zaczynać się od 22/23, a kończyć o 6/7. Antyrelog jest dobry, działa już. Heisenberg opisze prawdopodobnie jutro listę zmian, jaką dokonał dotychczas.
Grekuu Opublikowano 1 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Co do tego tematu to mogli by dodac więcej respów postaci w LV bo jest tylko 1 czy 2 i cięzko sie tam zrespic Edytowane 1 Października 2015 przez Grekuu
Właściciel GET Opublikowano 6 Lipca 2016 Właściciel Opublikowano 6 Lipca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi