Skocz do zawartości

[KOSZ] Kilka spraw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Grałem dzis na serverze od 14 do 21 i zauważyłem kilka problemów servera jak i spraw które mogą zostać fajnie przyjęte dla graczy ... a więc tak:

• Gracze nałogowo wychodzą podczas walki na server (słyszałem ze anty relog cos buguje ale bez tego to sprawa jest trudna)
  • Dodanie możliwości wchodzenia po drabinkach
  • Dodanie pogody! .. czasami deszcz czasami burza piaskowa fajnie by poprawiło to klimat ;)
  • Dodanie nowych resp pojazdów 

Liczę na pozytywny wgląd w temat i pozdrawiam :)

Opublikowano

Jak i poprawa rejestracji ponieważ już 3 osoby w tym mój brat po rejestracji nie miały możliwości wejścia na serwer, zalogowałem się nawet na jego komputerze na swoje konto i działało więc to nie problem komputera tylko coś z serwerem.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem za dodaniem pogody , fajnie by to wyglądało gdyby np zaczał padac deszcz była by burza itp :)

• Właściciel
Opublikowano

Aktualnie jest mgła - ja bym jeszcze zmienił teksturę nieba. Ponadto, noc powinna zaczynać się od 22/23, a kończyć o 6/7.

Antyrelog jest dobry, działa już. Heisenberg opisze prawdopodobnie jutro listę zmian, jaką dokonał dotychczas. 

Opublikowano (edytowane)

Co do tego tematu to mogli by dodac więcej respów postaci w LV bo jest tylko 1 czy 2 i cięzko sie tam zrespic

Edytowane przez Grekuu
  • 9 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności