Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 2 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Witam. Nagrałem sobie cover do utworu "Słodka wariatka" zesp. Mig. Sorry za słabą jakość, ale nagrywałem Keyboardem, nie chciało mi się podłączać MG10XU do Yamaszki i Lapka. TUTAJ KLIK! Zapraszam do oceny. ;) 5
Paciaciak Opublikowano 3 Września 2015 Zawieszony Opublikowano 3 Września 2015 Żebyś zaśpiewał wtedy to było by coś, ale fajnie się słucha. :)
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 3 Września 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Września 2015 Gdybym podłączył ten mixer, to by nawet lepsza jakość była i to micro. ;) EDIT:Masz, Tutaj przez mixer + vocal ;) Akcent - Granica http://www30.zippyshare.com/v/lAGc4Qil/file.html 2
Paciaciak Opublikowano 4 Września 2015 Zawieszony Opublikowano 4 Września 2015 Patrząc na Twój avatar (jeżeli to Twe zdjęcie), nie powiedziałbym że to Ty śpiewasz. :)
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 4 Września 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Września 2015 A kto ? ;) Ja śpiewam, zależy jaki utwór. ;)
Paciaciak Opublikowano 4 Września 2015 Zawieszony Opublikowano 4 Września 2015 Nie pasuje dla mnie jakoś ten głos do Twojej twarzyczki. :D
Misza Opublikowano 5 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Września 2015 haha :D Jaki Kot big love <3 hehehe. Zapisz się do de wojs of poland :D
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 5 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Września 2015 Dobre :D popieram zdanie @Misza zapisz się do de voice of poland.
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Własna twórczość do Hyde park → Muzyka → Ze świata muzyki → Własna muzyka
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2015 Ostatnio The Voice of Poland z moim udziałem był na naszym serwerze 1vs1 Arena :D Niestety mam chore gardło i nie zaśpiewam wszystkiego.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2015 W weekend postaram się coś wrzucić ;)
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Listopada 2015 Witam ponownie. Niestety nie miałem czasu, żeby w tamtym tyg. zrobić jakiś utwór, jednak dziś wrzucam jedyny na YT cover pod Yamahę, nie midi - styl robiony od podstaw przeze mnie. Boys - W oczach niebo. Zajęło mi to 3h, jednak myślę, że warto było ;] 7
IGonnaKillU Opublikowano 23 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2015 Masz talent. :D 1
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2015 Świeży kawałek, dosłownie z wczoraj ;D A tak BTW. - polecam zasubskrybować mój kanał, będę wrzucał coraz więcej coverów ;) 4
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nie mój rodzaj muzyki ale kurcze wpadło w ucho w twoim wykonaniu :) plusik za całokształt
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam ponownie, tym razem będzie coś od Playboys :D 1
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 28 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2016 Tyś powinien po weselach jeździć a nie :D
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2016 @kelek A myślisz, że co ja robię? Muszę jakoś kasę zdobywać na Asterkę G :D
Rekomendowane odpowiedzi