Kubaa DzK Opublikowano 2 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Witam, odnoście csa gdy gram i chce z kims pogadać w grze gdy klikam ' K ' aby mówić cała gra mi się zacina na team spiku jest normalnie gram na steam
JUPITER Opublikowano 2 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Odinstaluj i zainstaluj CS na nowo może pomoże Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 2 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Problemy z grami do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania
Mategros Opublikowano 4 Września 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 4 Września 2015 A jak nie to zainstaluj inną wersję cs"a
Kubaa DzK Opublikowano 5 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Września 2015 nie pomaga... wczesniej smigalo normalnie ale nagle cos tak sie stało
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 5 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Września 2015 nie pomaga... wczesniej smigalo normalnie ale nagle cos tak sie stało musisz poszukać na google wersji z przed update na pewno ktoś gdzieś wrzucił, trzeba się oszukać dużo ale no...
hek26 Opublikowano 5 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Września 2015 Znalazłem coś na necie. Spróbuj tego: Wyłączmy swój STEAM. Następnie wchodzimy :-Mój komputer -> Dysk w którym macie cs'a. -> Program files -> Valve -> STEAM.-Następnie usuwamy plik ClientRegistry.blob.-Włączamy STEAM i wszystko działa poprawnie. 1
Właściciel GET Opublikowano 20 Września 2015 Właściciel Opublikowano 20 Września 2015 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi