Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko się rozwija, to bardzo dobry znak :)  Życzę powodzenia, bo roboty jest sporo.

Opublikowano

nesty jesteś zaj****sty mam nadzieję i się niecierpliwie aż zrobisz tą aktualizację

Opublikowano

Odnosnie ZM

Poniekąd PipeNade nie działa na szalonego, tj. nie zabija go, jedynie przyciągnie do miejsca w którym leży sam PipeNade. Rozumiem, że w nowej wersji po prostu nie będzie go przyciągało do tego granatu.

Reszta spoko, ciekaw jestem tych bonusów o których jest wzmianka :D

Opublikowano

Sporo tych zmian widać że coś się tu dzieje ! Gratulacje Nesty

Czekam na aktualizacje zmian na Zombiaku mam nadzieje że będą kozackie zreszta i tak ten serwer jest zajefajny jak jest teraz ;)

Opublikowano

Tak sobie jeszcze myślę, czy na ZM dałoby się z automatu "deaktywować" wszystkie lasery po skończeniu lub wygraniu rundy przez zombie/humanów ? W tej chwili lasery zabijają ludzi na koniec (nie zawsze, bo w zależności do której drużyny zostaniemy wrzuceni).

Opublikowano

Nesty nie wiem jak ty to robisz. Ale gratuluję poświęcenia i motywacji!;)

• Właściciel
Opublikowano

Zmiany w działach odwołań już funkcjonują. Cała reszta w poniedziałek, m.in. wdrożenie praw, edycja regulaminu admina, muzyka na rozgrzewce na GunGame, nowy cennik MTA i kilka innych spraw.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

- podpalony zombie nie będzie mógł podpalić innego człowieka napalmem ( tylko zombi zombie )

Nie bardzo rozumiem tego punkt, od kiedy zombie moze podpalić innego człowieka i jakim cudem może zrobić to napalmem?

PipeNade odejmuje punkty, gdy ocalały rzucił i stał się zombie

Ale to cały czas jest, nieraz widziałem jak human rzuił pipe, został zarażony, a jego staty to np.  -1:15

Co do ad 1 to juz teraz rozumiem o co chodzi, ale co do ad 2 to czy ja napisałem ze zmiany zostały teraz dokonane? Mi chodziło o to, że po co o tym pisać i coś planować skoro to już jest na serwerze, nie wiem od jak dawna ale na pewno od miesiąca odkąd zacząłem grać :) czytanie ze zrozumieniem się kłanie ;p

A no chyba jednak coś rację mam bo sam teraz zmieniłeś ten pkt. na bardziej zrozumiały 

• PipeNade nie będzie odejmował punktów, gdy ocalały przed staniem się zombie, rzucił granat

bo zdanie

PipeNade odejmuje punkty, gdy ocalały rzucił i stał się zombie

uświadomiło mi, że chcesz aby aby odejmowało punkty :)

Edytowane przez hasu
  • Właściciel
Opublikowano

Garść informacji:

• Pełne zmiany w działach odwołań.
    -> dodano nowe szablony informacyjne, np. można odrzucić wątek z powodu braku dowodu
    -> do wzoru z góry dodano, że pole "Zgłoszenie na:" dotyczy tylko wybrania między opcją Admin / Gracz
  • Uproszczenie działu http://fragujemy.com/forum/204-wstawienie-screenów/
    -> wzór ujednolicony zarówno na rozjaśnienia jak i pozostałe serwery
    -> tematy przyklejone tylko w formie FAQ
  • Zgłaszając graczy cheatujących, od teraz obowiązkowo należy rozpisać demo, co wskazuje wzór. 
  • W niektórych działach dodano automatycznie pojawiający się wzór ( obowiązywało to już wcześniej, ale na mniejszą skalę ).
  • Regulamin admina został zmieniony. 

Jutro ( dzisiaj - 08.09.2015 ) dokończę kilka spraw, czyli rozgrzewka na GG czy uprawnienia Vice, Opiekuna oraz GM'a.
Jednocześnie informuję, że GM'om nie zostaną zabrane jeszcze sprawa dot. banów. 

Nowy cennik baz dla MTA również dzisiaj.

• Ustrzel fraga! (+) 8
  • Właściciel
Opublikowano

Garść informacji:

• Wdrożone zmian na serwerze GunGame.
  • Powiększone sloty na serwerze MTA - 40.
  • Nowy cennik baz dla serwera MTA po cześci można zobaczyć: http://fragujemy.com/topic/22705-faq-oferta-i-rodzaje-baz-informacje/
    -> spadek cen
    -> przedłużenia będą kosztować dwukrotnie mniej
    -> nowe pakiety przy przedłużaniu + rabaty
  • Jutro pojawi się jeszcze reorganizacja zestawu z namiotem dla dużej i ultra bazy. Ponadto, będzie można taki namiot kupić osobno.
  • Lagi na serwerach CS:GO powinny ustać na dniach, gdyż znaleziono ich przyczynę na Pukawce.
  • Na serwerze COD MOD trwa sprawdzanie co powoduje jeszcze crashe, dlatego: wyłączone zostały 3 perki oraz klasa Elektryk ( dla pewności )
  • Na serwerze ZM trwa sprawdzanie co powoduje crashe, dlatego wyłączone zostały pluginy:
    -> auto odblokowywanie
    -> blokada tekstur
  • Na serwerze 4FUN będziemy przeprowadzać dalsze testy wydajnościowe - poprawione zostały rate.
  • Test na serwerze GunGame przenikania. Jeśli powiedzie się, DD2 wzbogaci się o tę funkcję.
  • Uporządkowany został w całości dział http://fragujemy.com/forum/4-serwery-gier-od-wewn%C4%85trz/ ( brakuje jeszcze regulaminów ).
  • Ustrzel fraga! (+) 7
Opublikowano

Czekam z niecierpliwością :D

Opublikowano

Po pierwsze zamiast brać się za kolejne serwery, to najpierw zadbajcie o te, które macie.

Na GG do poprawienia są respy na mapach, bo każdy kto kampi na respawnie przeciwnej drużyny będzie zabijał ich ciągle, bo nie będą mogli się ruszyć. Na DM nie ma komendy dla graczy amx_ip, która jest oczywista przy zgłaszaniu graczy. Bad Camper jest konieczny, bo sytuacja jest taka sama jak na serwerze GG.

Opublikowano

Zmiany ciekawe.Odnośnie zm zobaczymy jak bardzo zmienią grę do której już tak bardzo się przyzwyczaiłem.

Zobaczymy :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No to idę na TS. ;)

Dobra robota :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności