Skocz do zawartości

[KOSZ] Koncepcja serwera FFA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kombinujecie jak nie wiem co.

1. Zrobcie normalne ffa z klasycznymi mapami + jakies grywalne niestanardowe mapy.
2. Nie za bardzo rozumiem o co chodzi z tym sciemnianiem podczas glosowania. W srodku rundy wyskoczy vote i ekran sie sciemnia? Jesli tak to bez sensu.
3. Info jest zbedne

4. Asysty tylko w przypadku zabrania wiecej niz 50 hp jak ktos wczesniej pisal. Zemsta, co to kurwa jest? Nie
5. Obrazenia obojetnie, jesli ich nie bedzie to latwiej cziterow bedzie wylapac

6. Alltalk po smierci
7. Moze byc
8. 2 minuty bylyby spoko, freezetime tez nie za dlugi, jak ktos nie potrafi szybko kupowac to niech zrobi sobie bindy

9. Lepiej bez spadochronu, chociaz tutaj moze byc duzy opor od reszty graczy

Nie robcie tylko takiego niesmiertelnego vipa jak na 4funie

• Właściciel
Opublikowano

2. Nie za bardzo rozumiem o co chodzi z tym sciemnianiem podczas glosowania. W srodku rundy wyskoczy vote i ekran sie sciemnia? Jesli tak to bez sensu.

Po nowej rundzie ściemni się, gracze będą głosować i po wybraniu mapy od razu się zmienia. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ostatnio z ciekawości wszedłem na FFA, gdzie jest mod wgrany z cs:go skrzynki, case i skiny. Polegało to na tym, że przy każdej zmianie mapy, losowa osoba dostawała albo klucz do skrzynki z awp, albo samą skrzynkę z ak. Nie wiem jak ma tutaj wyglądać czy tak samo czy nie. Oby nie. ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

freezetime 6 sekund

Really ? :|

Dynamiczniej by było od 2 do 3 sekund maks.

• 2 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności