eLd Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Kombinujecie jak nie wiem co.1. Zrobcie normalne ffa z klasycznymi mapami + jakies grywalne niestanardowe mapy.2. Nie za bardzo rozumiem o co chodzi z tym sciemnianiem podczas glosowania. W srodku rundy wyskoczy vote i ekran sie sciemnia? Jesli tak to bez sensu.3. Info jest zbedne 4. Asysty tylko w przypadku zabrania wiecej niz 50 hp jak ktos wczesniej pisal. Zemsta, co to kurwa jest? Nie5. Obrazenia obojetnie, jesli ich nie bedzie to latwiej cziterow bedzie wylapac 6. Alltalk po smierci7. Moze byc8. 2 minuty bylyby spoko, freezetime tez nie za dlugi, jak ktos nie potrafi szybko kupowac to niech zrobi sobie bindy 9. Lepiej bez spadochronu, chociaz tutaj moze byc duzy opor od reszty graczy Nie robcie tylko takiego niesmiertelnego vipa jak na 4funie
Właściciel GET Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Właściciel Opublikowano 25 Sierpnia 2015 2. Nie za bardzo rozumiem o co chodzi z tym sciemnianiem podczas glosowania. W srodku rundy wyskoczy vote i ekran sie sciemnia? Jesli tak to bez sensu. Po nowej rundzie ściemni się, gracze będą głosować i po wybraniu mapy od razu się zmienia. 1
Siorpaj Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zawieszony Opublikowano 28 Sierpnia 2015 To musimy podjąc którąś z decyzji, by coś zacząć robić:) 1
VULGAR. Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zawieszony Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Ostatnio z ciekawości wszedłem na FFA, gdzie jest mod wgrany z cs:go skrzynki, case i skiny. Polegało to na tym, że przy każdej zmianie mapy, losowa osoba dostawała albo klucz do skrzynki z awp, albo samą skrzynkę z ak. Nie wiem jak ma tutaj wyglądać czy tak samo czy nie. Oby nie. ;)
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Sierpnia 2015 freezetime 6 sekund Really ? :| Dynamiczniej by było od 2 do 3 sekund maks.
Właściciel GET Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Właściciel Opublikowano 24 Listopada 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi