Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje propozycje, które by mogły w jakiś sposób ulepszyć serwer.

• Pierwszą propozycją jest łapanie się za płozy helikoptera.
  • Kolejną jest dodanie ''anty-loga'' czyli jak ktoś zostanie zraniony nie może wyjść z serwera przez 30 sek.
  • Dodać jedną lub dwie na całej mapie Andromady.
  • Więcej helicrashy gram od 5 dniu a spotkałem wczoraj pierwszego helicrash'a.
  • Możliwość czołgania się chociaż nie wiem czy można napisać taki skrypt.  
  • Przyklejanie się do helikoptera samochodu.  
  • Dodać jakąś miejscówkę na mapie do, której możemy wejść posiadając jakiś przedmiot np. kombinezon lub maskę przeciwgazową, które nie jest łatwo znaleźć a w tym miejscu na mapce były by bardzo dobre przedmioty. 
  • Dodanie Quada

Jak przyjdzie mi coś jeszcze do głowy to napiszę w komentarzu pod tym postem.  :)

• Właściciel
Opublikowano

AD 2. Anty-relog był, ale niestety został usunięty z powodu błędów.

AD 4. Helicrashy jest wystarczająco na mapie. Jedynie co bym zrobił to kilka nowych terenów, np. na wschodzie i zachodzie mapy, tam można byłoby dodać takie miejscówki z helicrashami.

AD 5. Może być.

AD 6. Absolutnie nie.

AD 8. A po co Ci quad? Przecież z tego nikt prawie nie będzie korzystał, bo prowadzenie tego czegoś jest fatalne. 

Opublikowano

Czemu przyklejanie pojazdów do Helikoptera odpada? Można by było transportować sobie pojazdy.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przyklejanie pojazdow do helikoptera definitywnie odpada. Później będzie lament że pojazdów nikt nie może znaleźć, jak sobie wszyscy niekompletne pojazdy do baz pozabierają.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Rozumiem. Ale resztę można zrealizować? Jeszcze mam propozycje czyli:

• Dodanie wskaźnika tlenu podczas nurkowania.
  • Usunięcie respawnu Mesek na największej wyspie Ls bo cały czas się bugują wczoraj przelatywałem tamtędy i było ich pełno znowu będą 2 fps jak się podejdzie, a jak zniknie stamtąd resp będzie po problemie. 
  • Aha i zwiększyć sloty myślę, że 30-35 i było by dobrze.
Edytowane przez bacowniK
  • Właściciel
Opublikowano

Trzeba doprowadzić serwer do porządku i ładu takiego jak Ty mówisz, czyli zlikwidować respawn tych pojazdów, a także naprawić kilka bugów na mapie oraz w systemie dayz. Ponadto, mogę zdradzić, że planowana jest kolejna wyspa. Natomiast 1 września startuje nowy cennik baz, nowe dodatki. To też jest kluczowe dla rozwoju serwera. Jeśli spełnimy te punkty, powiększymy sloty do 40 i zostanie tak na zawsze. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Moja Propozycja jest jasna Przyklejanie gracza do pojazdow komendą /glue musowo tak drastycznie by zwiekszyla sie liczebność graczy tak diametralnie ze ilosc slotow 25 musiala zostac zwiekszona do 50 gdzie zapewne 50 moglo by czasami nie wystarczac :) jak zrobicie przyklejanie z bomby macie zbyt na bazy itd :).to wam zapewniam. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Bardziej by mi zależało na zmianie cen baz bo 50 zł to lekka przesada chyba że dodacie respa NRG w bazie tak samo jak bulleta i infernusa.

Opublikowano

Co do komendy /glue bardzo się cieszę że będzie wprowadzona, a kiedy sloty zostaną powiększone? 40 to akurat tak mi się wydaje.

• Właściciel
Opublikowano

Na razie nie ma sensu zwiększać. Co najwyżej do 30, gdyż rozpoczął się okres szkolny i zauważamy zmianę frekwencji. 

Opublikowano

Jak dla mnie jedyna sensowna opcja to ta z maską/strojem dzięki ,któremu możemy gdzieś wejść

... lecz ma to drugą stronę -> nie jest to autorski pomysł ;) grałem już na kilku takich serverach

• 8 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności