Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2015 1
Pjerunek Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Już trochę leciwa ta gra :) Grałem w nią dawno, dawno temu :) Gdy przychodzi nam grać na PS3 to ta gra nie ma sensu bo nie ma do niej spolszczenia (chyba że ktoś zna bardzo dobrze język angielski). Co do samej gry to bardzo udana produkcja od telltalegames aczkolwiek ja bardziej wolę serię The Walking Dead. Grałem w pierwszą i drugą część :) Gra naprawdę działa na emocje. Teraz chyba jakoś wychodzi DLC nawet do The Walking Dead Season Two :) Ja już się doczekać nie mogę ;) Bardzo polubiłem wszystkie serie panów od telltalegames dlatego że fabuła jest niebanalna oraz sama grafika rysunkowa. Dla mnie mocna 10 za wszystkie produkcję od telltalegames :) Taki mały komentarz ode mnie :) 1
Właściciel GET Opublikowano 5 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi