Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) ESL ONE w Kolonii rozpocznie się dopiero za kilka dni, jednakże naklejki i pierwsza część Pick’Em Challenge już dostępne.ESL One Cologne 2015– Dodano naklejki z logami zespołów, a także naklejki z podpisami zawodników; 50% dochodów ze sprzedaży kapsuł z autografami, a także 50% zysków ze sprzedaży naklejek z zespołami trafi do organizacji.Standardowe naklejki można kupić bezpośrednio; naklejki holo i foliowane znajdują się w kapsułach. ScreaM chyba podpisał się lewą ręką Rozgrywka:– Zaktualizowano panel przeglądania meczy transmitowanych i własnych.– Dodano Pick’Em Challenge dla ESL One Cologne 2015.– Zaktualizowano wygląd tabeli meczy własnych. Obecny wygląd zawiera znacznie więcej dokładnych informacji o przebiegu gry. – Usunięto bug Linuxa, przez który nie zawsze słychać było odgłos bomby.– Dodano specjalny sterownik mający za zadanie wykorzystywać w grze przede wszystkim dedykowaną kartę graficzną (dotyczy laptopów).– Drobne zmiany w odgłosach broni i ich przeładowywania.– Usunięto bug braku synchronizacji dźwięku z modelem broni Falchion Knife. Źródło: http://izaktv.pl/csgo-update-15-08-2015/ A u was jak tam z naklejkami? Ja dla jaj kupiłem sobie autografy z Kinguin i wypadł autograf ScreaM'a ;* Jak pewnie wiecie albo i nie wiecie, po Cologne 2015 rozpada się drużyna Team Kinguin, więc naklejki, autografy mogą być w przyszłości drogie, więc trzeba zbierać. Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez TygryS 3
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zastanawiam się, dlaczego Team Kinguin się rozpada. Jest jakiś sensowny powód? Może mi ktoś wyjaśnić?
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Jest jakiś sensowny powód? Może mi ktoś wyjaśnić? Nie chcą opłacać albo nie mają już pieniędzy, dlatego Team Kinguin odchodzi od organizacji.
Rekomendowane odpowiedzi