pasozyt Opublikowano 10 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Gdzie mogę znaleźć stronę, gdzie zapisane są bany z serwera ZM? http://bany.fragujemy.com/ tutaj one na pewno się nie zapisują. Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Spark 2
pasozyt Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Dowiem się w końcu, czy nikt nie wie tego? edit: Nie nie są tu zapisane, nie ma żadnego mojego bana, poza tym jak byłem zbanowany to cały czas pokazywało, że moje IP nie jest zbanowane. Bany innych graczy, którzy dostali je na serwerze też nie są zapisane na ww. stronie Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Spark 1
BroKompany Opublikowano 12 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Właśnie one tutaj są zapisane. Trzeba tylko wyszukać swój nick :)
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 13 Czerwca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2015 Nikt nie wie, panuje chaos a światem rządzi przypadek. Ale tak poważnie: jesteśmy w trakcie większych zmian i jakkolwiek np. bany na ZM są nadawane - na liście bany.fragujemy.com ich nie ma i tymczasowo wgląd do nich nie jest dostępny dla szerszej publiki. Prace dot. ZM powinny się zakończyć najpóźniej jutro i bany będą widoczne na podanej przez Ciebie liście.
Właściciel GET Opublikowano 3 Października 2015 Właściciel Opublikowano 3 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi