kalahim Opublikowano 7 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Po próbie wejścia na serwer wywala mnie :( Serwer: only dd2 wydruk z konsoli : Zyczymy milej gry NET Ports: server 27015, client 27005 Server IP address 192.168.0.11:27015 Connecting to 193.33.177.193:27015... Connection accepted by 193.33.177.193:27015 * Privileges set BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 1 Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server KALAHIM connected dobijam rannych killed Kitan with ak47 Fake client. Con Zmieniłem kompa i mam taki problem przed zmiana wszystko działało :( robiłem już reinstal cs i dalej to samo Proszę o pomoc :) Edytowane 7 Czerwca 2015 przez kalahim
Właściciel GET Opublikowano 7 Czerwca 2015 Właściciel Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Strefa zakupów → Pytania i uwagi do Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 2# ZOMBIE INFECTION at Fragujemy.com → [ZI] Offtopic serwera
Właściciel GET Opublikowano 7 Czerwca 2015 Właściciel Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wyrzuca Cię z powodu fałszywego klienta. Wejdź na inny serwer, połącz się, a potem na ZM.
JUPITER Opublikowano 2 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Lub odinstaluj i zainstaluj CS na nowo. Miałem podobny problem. I reinstall pomógł. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Właściciel GET Opublikowano 20 Lutego 2016 Właściciel Opublikowano 20 Lutego 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi