Paullyy Opublikowano 24 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 24 Maja 2015 Jeśli ktoś jeszcze nie widział :) 7 Cytuj
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 24 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Maja 2015 widziałem ;) było troche śmiechu ;) Cytuj
Żelek Opublikowano 25 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2015 Łap plusa na zachętę wrzucaj takie filmiki i będzie git :D Cytuj
SmutnyTramwajZRuczaju Opublikowano 25 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2015 Zazwyczaj przegrywa z nim w takich pojedynkach. Paszy jeszcze sporo brakuje ajmowo do Olofa, jak i do reszty z Fnatic. Cytuj
pjN Opublikowano 25 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2015 Zazwyczaj przegrywa z nim w takich pojedynkach. Paszy jeszcze sporo brakuje ajmowo do Olofa, jak i do reszty z Fnatic. Właśnie kluczem do sukcesu fnatic nie dość, że są dobre taktyki, to dochodzą do tego wybitne indywidualności. JW, flusza, olof, krimz mogą zadecydować o losie rundy, a do tego czasami pronax (igl, odpowiedzialny za prowadzenie) zabłyśnie. Cytuj
Vejmal Opublikowano 18 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2015 pjN Flusha najlepszy w fnatic skillowo. Pashy brakuje skillowo ? Pasha ma miodzio aima, zobacz jak ładnie celownik chodzi za gościem, kwestia aby reflex bardziej dopracował i nie grał aż tak agresywnie. Poza tym pasha = jeden z lepszych "spreyów". Pozytywne pojedynki z olofem, sporo można wypatrzeć z ich walk. Cytuj
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 18 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2015 Kiedyś pamiętam jeszcze kiedyś jak grałem na pashe na DM to cisnąłem go na awp jak małe dziecko w 1.6 ;D Cytuj
thc_oneshot Opublikowano 26 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Coś temu pashy nie idzie, mam nadzieje że w końcu rozwali tego Olofa :D Edytowane 26 Lipca 2015 przez thc_oneshot Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi