Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No też mi się tak wydaje, chociaż, byłoby ŚMIESZNIE :D

Opublikowano (edytowane)

Kebsiu, jeszcze Dario nas wywiezie gdzieś do lasu i przywiąże do drzewa. HAHAHA.
W sumie jak będę jechał to pewnie autem i gadałem o tym z Kebabem, że mógłby jechać ze mną, ale jak coś to lepiej jechać z Dario. :D

Edytowane przez I M E J C Z.
Opublikowano (edytowane)

To się dogadamy spokojnie :D

@@@
Spoko, luzik :)
Sam może Nasz Właściciel by się skusił na propozycje spotkania, a nie tylko czytania Naszych postów :)

Edytowane przez KeBaB
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

ale ja napisałem w pierwszym poscie że to spotkanie 18+, więc Nestiusz odpada  :D  ^^

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Nasza sieć ogólnie planuje od dwóch lat spotkać się na wakacje, ale coś nie wychodzi, bo raz się ktoś zgłasza, potem wypisuje i dupa :D

@Dario

odbyt13834748206439.jpg 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

no to jak planuje to dajcie info na serwerach o temacie spotkania, dajcie sami jako administracja dobry przykład i się deklarujcie na spotkanie.

Nie martw się Nestiusz obronię Cię przed tymi wszystkimi ludźmi których wkurwiłeś i Cię nie lubią  :D  ^^

ps. konkret selfie Nesty ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nesty, wiem że masz sporo na głowie ale może dałbyś info na serwerach o temacie spotkania, jakieś cykliczne wyświetlanie na środku monitora na początku rundy plus co jakiś czas na czacie ;). myślę że wiele osób nie wie o takich planach. Do tego może warto przenieść temat na jakieś ogólne forum bo ja jak widać założyłem na 4fun ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Oj, coś czuję, że będzie się działo... 

Spotkanie jest 1 czerwca, czyli w "dzień dziecka"... nie bój się Nesty, wezmę Cię pod skrzydełko jakby ktoś Cie chciał zbić  <ninja>  :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

PIERWSZEGO CZERWCA SĄ PRZEDBIEGI ;)

w okresie wakacyjnym zrobimy większy wypad po Wawe do Popowa ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Czerwiec odpadam, bo mam wyjazd na samym początku. Potem zaczynam intensywniejsze treningi przed startem w lidze, więc u mnie z czasem krucho :/ 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

ale jak już jesteś Joshua to zrób info o spotkaniu wakacyjnym na serwerze xD co runde na środku ekranu info na 2-3 sekundy :)))

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak Kraków to wpadam :) wstyd by mi bylo gdybyście byli w Krk a ja nie wpadł poznać tych mordek xD tak wiec do zobaczenia 1 czerwca! :)

PS. Jakies szczegóły co gdzie i jak?

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Wszystko będzie wiadomo bliżej, jak już każdy obczai, że jest jakieś spotkanie i się zadeklaruje, że będzie.
Wtedy będą ustalone wszystkie szczegóły. :)

Opublikowano

no ludzie ja będę miał 500 km  wolałbym popowo

Opublikowano

Ja się z chęcią zjawie :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Arni, większości osób bardziej pasuje Kraków, tak więc raczej nie będziemy zmieniać lokalizacji spotkania dla 1 osoby.

PS. Można by było jakąś listę zrobić ile osób będzie :)

Edytowane przez szubi84
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności