Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na TS3: KeBaB

Doświadczenie na tym stanowisku: Spore, ogarniam wiele spraw związanych z TS3, myślę, że dam sobie radę. Permisje też w miarę już umiem.

Godziny funkcjonowania: Zależy kiedy, ale w większości teraz jestem dostępny przez cały dzień.

Argumenty przemawiające za tym, dlaczego chciałbyś posiadać tę funkcję: Dlaczego Ja ? A mianowicie, wkładam dużo serca w TS3, sprawdzam nagminnie codziennie wszystkie kanały. W miarę możliwości staram się utrzymać pożądek na kanałach. Permisję już ogarniam w większej części, myślę, że Freestyle mnie sporo nauczył. Daje z siebie wszystko i nadal się uczę. Pozostaje jednak nauczyć się jeszcze grafiki, bo to też się przydaje. Myślę, że przydała by się jakaś pomoć Freestyle'owi pomoc w rakie "W".

O sobie: Jestem rozgadany, lubię nawiązywać nowe znajomości, jeśli ktoś jest wporządku wobec mnie, ja jestem wporządku wobec niego/niej. W otoczeniu nie mam problemów, większość mnie zna i jednak nie jestem jakimś nie lubianym człowiekiem(oczywiście zdarzają się przypadki). Lubie sport, a konkretnie piłkę nożną. Chciałbym się nauczyć jeszcze więcej, dlatego też brnę dalej, aby coś osiągnąć i nauczyć się nowych idei.

Pozdrawiam, KeBaB.

Edytowane przez KeBaB
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wybacz Kebab ale powiedz mi opiekuna czego? TS3????? Freestyle jest opiekunem, a do niego należy prawo głosu czy chce mieć vh@ czy też nie. Osobiście nie widziałem nigdy czegoś podobnego.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum prywatne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności