pasozyt Opublikowano 9 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 9 Maja 2015 Mam takie pytanie, czy na zdjęciu tam gdzie jest celownik zabronione jest stawiania lasera? Duzo osoób tam go stawia i nigdy nie widziałem, żeby ktoś dostał za to bana lub kick, a ja dzisiaj za to właśnie dostałem.
JimiHumuhuma Opublikowano 9 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) LASER - DRABINKA, ZABRONIONE stawianie wzdłuż i poprzek - pod, przy i nad stawianie w sposób uniemożliwiający swobodne przejście ZM przez drabinę - musi być w bezpiecznej odległości od drabinki Edytowane 9 Maja 2015 przez JimiHumuhuma
pasozyt Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Maja 2015 Czytałem regulamin, ale zdziwiło mnie to bo nigdy nie widziałem aby ktoś został upomniany o laser w tym miejscu
JimiHumuhuma Opublikowano 9 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Maja 2015 Wiele razy ludzie byli upominani i dostawali bana za postawienie miny w tym miejscu, zresztą sam kilka nałożyłem.
pasozyt Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Maja 2015 Okey rozumiem. Temat można zamknąć
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi