Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Porusze tutaj kilka spraw  (moje sugestie ) (serwer codmode)

1) komenda /voteban z przejrzystym interface przydalaby sie /szczegolnie w nocy i nad ranem jak nie ma adminow a sa "aktywni"

2) komenda /mute zeby zmutowac osobe ktorej sie nie chce sluchac

3)dodanie nowych perkow (radar telegrafisty /nano suit itd)

4)dodac kilka malych mapek na ktore mozna np vote jak jest ponizej 14 osob mam na mysli cs_max fy_pool_day itd a nie jest 6 osob na serw a odpala sie aztec przykladowo ,to na pewno wielkei udogodnienie .

5)kilka nowych duzych mapek np dust_2014 .rats   rats_1344(bodajze) ktorych tutaj nie ma wogle wgranych

6)troche zroznicowanie sily klas np szeregowiec zbojnik ninja zabojca 

7)dodac kilka nowych klas jakas z elimiantorem ,jakas ktora widzi niewidzialnych itd(klasy free)

wzmocnienie troche klas saper/elektryck 

7)powinien byc exp za 1 2 3 miejsce np 

1 - 500exp

2 - 250exp

3 - 100exp

to tylko moje drobne sugestie ktore mam nadzieje pomoga wam adminom sprawic by ten serwer byl jeszcze lepszy 

pozdrawiam 

Klaudia : *

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Napiszę tak ogólnie odnosząc się do Twojej wypowiedzi, a nie do konkretnych punktów bo to zapewne zrobi Nesty :) Nie wiem czy przeglądałaś forum ale wnioskuję, że nie więc uświadomię Cię, że Nesty szykuję  aktualizację serwera COD, a co za tym idzie wprowadzi wiele nowości. Temat zbójnika, szeregowca, innych klas a także ratsów też był wielokrotnie poruszany i wszędzie można było przeczytać odpowiedź, którą mówiła że niektóre klasy przejdą zmiany i zostaną osłabione/zmienione itp. a ratsów u nas nie będzie. Proponuję śledzić forum i oczekiwać informacji o nowościach, które zostaną wprowadzane wraz z nową aktualizacją! Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

AD 1. Będziemy testować ponownie specjalnego bana. Ta opcja na DD2 była testowana i się nie sprawdziła.

AD 2. Możesz to zrobić w swoim CS'ie. Niepotrzebny plugin.

AD 3. Nie - od tego jest KS. Ponadto, perki takie powodować mogą problemy na serwerze, np. z radarem.

AD 4. W dzień takie małe mapy? Rotacja map jest na razie dobra.

AD 5. Na razie nie planujemy niczego. Na pewno nie dodamy ratsów.

AD 7. Elektryk będzie wzmacniany w niespotykany bajer - nic nie będę ujawniał.

AD 8. Jesteśmy za, ale obecnie nie ma takiej możliwości. Powodem jest obecny voter map, który przyporządkował sobie event podczas zmieniania mapy. Nie mam żadnego sposobu by to zmienić, a musiałbym przysiąść nad tym. Lecz obecnie są ważniejsze priorytety.

Pzdr.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności