stenek Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: stenekNick admina podczas gry: inTensiVeDlaczego składasz skargę: zaostalem zbanowany za nicOpis sytuacji: bieglem jak to na DR i ktos przedemna skrocil a gracz "zerwesobieliscia" czy jakos tak powiedzial ze to ja skrocilem a admin bez chwili zastanowienia mnie zbanowal a nie widzial tej sytuacjiDowód: hltv z mapy deathrun_icypath_b07
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 6# DEATHMATCH at Fragujemy.com → [DM] Skargi i zażalenia do Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 7# DEATHRUN at Fragujemy.com → [DR] Skargi i zażalenia
Marcin Gadziomski Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Kłamiesz Stenek! Po 1.Nie tylko "zerwesobieliscia" widział jak skracałeś widziało to wiele osób. A po 2.Powninieneś dostać dłuższego bana jeśli kłamiesz!I o to bede się starał
inTensiV Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Możliwe że pomyliłem się w banowaniu kiedy szukałem właściwiej osoby która skracała. I to demko tak dałem ci nie słusznego bana. Temat do zamknięcia. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez inTensiV
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Odbanowany.
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 7# DEATHRUN at Fragujemy.com → [DR] Skargi i zażalenia do Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 7# DEATHRUN at Fragujemy.com → [DR] Skargi i zażalenia → Przyjęte skargi
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi