Skocz do zawartości

[KOSZ] aSg - pytanie do Nesty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat nie jest skargą, a jedynie prośbą o jasną odpowiedź ze strony Nesty. 

Na serwerze do gry powrócił aSg. Człowieczek, który ma bana zarówno na BL, jak i na k***.eu - serwerze gdzie gra kilku sędziów z anticheat.pl. U nas bana nie ma, a za każdym razem gdy reportuje/pytam adminów czemu są wobec niego bierni, otrzymuje pokrętne odpowiedzi "bo Nesty powiedział/napisał/coś tam". Rozumiem, że żaden admin grzejący swój stołek z ownerem serwera w dyskusje nie wejdzie, ale ja jako szeregowy gracz nie wiele mam do stracenia. 

No więc zadaje jasne pytanie, dlaczego aSg jest u nas nietykalny? Płaci na serwer czy co? 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Witam,

Około 3 miesięcy temu odwołanie zostało złożone przez aSg: http://fragujemy.com/user/4742-asg/ - zachęcam do lektury. Wprowadziliśmy w tym miesiącu już punkt zabraniający używania komend polepszających grę, do których dopuścił się w/w oskarżony. 

Wszelkie pytania i uwagi proszę kierować na PW w ostateczności na e-mail: [email protected] - nie mam obowiązku na forum publicznym komentowania już tej sprawy. A pytanie czy płaci na serwer lub daje mi pod stołem są na żenującym poziomie. 

Admini mają prawo banować tego gracza, jeśli nie stosuje się do naszego regulaminu. Nie patrzymy na żadne BL, anticheaty - mamy swoją bazę banów.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ja nie twierdzę, że on ma podkręcony cfg tylko, że ma esp + anty fb. Prawa do banowania nawet nie komentuje, bo każdy dobrze wie, że nikt nie ruszy aSg (nawet teoretycznie mając takie prawo), żeby tylko z Tobą nie zadzierać (swoją drogą fascynujące jak zbudowałeś tu taki mały klubik adoracji Twej osoby). 

No nic, przeniosę się na inny serwer, dzięki za odpowiedź.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Nikt Cię tu nie trzyma i nikt nie pyta o to, co Ty sądzisz na ten temat. Hacki w/w zostały zablokowane u nas. Widać jak jesteś niedoinformowany. Znam takich cwaniaków jak Ty, którzy próbują swoje wielkie żale i rozterki wylewać na forum po to, aby zaczepić właściciela. Dla mnie sprawa z aSg jest zakończona. Dowiedliśmy, że:

a) Nie posiada żadnych skryptów 

b) Nie posiada żadnych wallhacków i antyfb, bo wszelkie odmiany wh, czy to ESP zostały zablokowane oraz antyfb

c) Używa komendy na słabsze SG - od niedawna jest w regulaminie napisane, że jest to zabronione

Pokazaliśmy się od strony pretensjonalnej, że ciężkie sprawy potrafimy rozwiązywać w obiektywnym gronie.

Jeśli admin stwierdzi, że aSg używa ponownie komend typu słabsze SG, może mu zrobić ss-y i nie ma żadnego problemu. Zdumiewające jest też to, co Ty wypisujesz, ponieważ żaden admin nie dostał z mojego polecenia zakaz banowania aSg. Jest to zwykły gracz i jeśli chce nam przekazać darowiznę, ma do tego prawo. Jeśli chce kupić usługę tj. V.I.P, proszę bardzo - ale nie uczyni to go człowiekiem honorowym, który będzie unikał kar za przewinienia. Nic mi też nie wiadomo, aby Josh lub FurCze zabronili banowania aSg - do nich należy zwrócić się w tej sprawie.

PS. Przypominam, że pomówienia są karalne, więc jeśli nie wiemy o czym piszemy, a tylko swoje subiektywne wnioski, to to nie stanowi dowód w żadnej sprawie. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności