ApsIK Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam pytanko. Wbijam na kompa ( TEN SCREEN TO TYLKO PRZYKŁAD to nie jest mój problem pobrałem obrazek z neta zaznaczyłem czerownym kolorem o co chodzi ) . I jest ten czarny ekran z info o kompie procku itp i koło nazwy procka jest te 200x11 ( U MNIE ) potem pogram sb z 3 godzinki chce ponownie uruchomić kompa uruchamiam. Patrze a tam 200x6 czyli jakieś 1.20ghz czytałem w necie i jest to chyba przeskok ghz a powie mi ktoś jak te 2.20ghz co mam ustawione ustawić na stałe ? Po paru godzinach pracy kompa GHZ się zmiejszają... Oraz fpsy w grze też nie są zachwycające. :/ Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez ApsIK
Właściciel GET Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 30 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi