ApsIK Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Mam pytanko... Jak jest start systemu ( Czarny Ekran ) z informacjami biosie procku itp. Jak jest ta nazwa procka obok tego pisze (200x11) Czyli jakieś 2.20ghz , potem gram sb sb z dwie godzinki może 3 godzinki uruchomie ponownie kompa a tam pisze (200x6) czyli jakieś 1.20ghz może tą pierwszą opcje na stałę ustawić zeby nie było zmienne? W biosie mam ustawione na takie jak powinny być czyli 2.20ghz mogę go podkręcić ale to juz inna bajka...
Właściciel GET Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 30 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi