Skocz do zawartości

[KOSZ] Jezorek - podanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz: jezorek :***
Staż gry Counter-Strike: Olaboga, jeszcze jak łebkiem byłem z przerwą dłuższą - około 9 lat
Staż gry na serwerze: od stycznia
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Znawcy wiedzą, że tak :)
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Miałem swój serwer parę lat temu - Tak
Znajomość komend oraz funkcji admina: Jeśli AMX nie zmienił się za dużo to Bardzo dobra
Godziny w jakich grasz: Różnie - rano,popłudnie - często po 21 i noce też
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:

Byłem nie grzeczny nie tylko tutaj - znudziło mi się to. Chciałbym zacząć funkcję admina, aby był już ład i porządek na serwerze. Wiem gdzie ludzie skracają, na co zwracać uwagę. Myślę, że "przestępca" wie jak będzie działać inny "przestępca" na serwerze i skutecznie eliminować chwasty. Pewnie mam marne szanse, ale spróbować nie zaszkodzi. Nie będę upiększać, robić cudów z podania, bo nie o to chodzi. Reszta należy do Was ;)

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:34181723

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Kolego ja jestem za NIE ponieważ NIE raz cię widzę na serwerze ZM i twoja gra ma bardzo wiele do życzenia.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Bany łapiesz praktycznie codziennie, więc na to stanowisko się nie nadajesz. Jeżeli będzie widoczna ogromna poprawa z Twojej strony - zmienie zdanie.

01681124049455584113.png

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano (edytowane)

Nawet się nie ośmieszaj.

Powinieneś bana dostać za takie tematy.

@ Kapitan: ) Z własnej woli, oczywiście jeżeli serwera dotyczy ;*

Edytowane przez Paciak
Opublikowano

Takie podania powinny być od razu zamykane.
Gość chyba sam nie wiem czego od życia chce, pisząc takie podanie.
Robisz źle i jeszcze śmiesz składać podanie, a będąc adminem będziesz robił to samo.
Jak do Ciebie nie dociera teraz to co się do Ciebie mói, to co byłoby, jakbyś był wśród NAS.
Radzę się tak na przyszłość troszeczkę zastanowić nad czymś, zanim się coś zrobi :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Bany łapiesz praktycznie codziennie, więc na to stanowisko się nie nadajesz. Jeżeli będzie widoczna ogromna poprawa z Twojej strony - zmienie zdanie.

01681124049455584113.png

Ja to na Twoim miejscu wstydziłbym się konta wg. zakładać, a co mówiąc składanie podania... Też raczej na nie jestem. :)

Opublikowano

Jesteście negatywnie nastawieni do niego, ale patrząc z boku na jego osobę wcale się Wam nie dziwię. Ja mam nieco inną perspektywę. Od jakiegoś czasu stara się pomóc w rozwoju serwera, głównie nowego systemu blokującego skracanie. Tak, blokującego skracanie! Cóż za paradoks, prawda? Osoba, która ma 10 banów za skracanie pomaga wdrożyć taki system.

Patrząc na jego zachowanie, skracanie to jest jedyny minus w jego grze na DR. Ma bardzo dobry kontakt z ludźmi na serwerze i dużo przegranych godzin. Myślę, że ma on potencjał na admina, tylko trzeba to dobrze wykorzystać. Przy moim szczególnym nadzorze jest w stanie pojąć wszystkie zasady.

Ja jestem z tych co dają ludziom szansę, dlatego przyznaję mu admina.

Zapoznaj się z FAQ admina: http://fragujemy.com/topic/5396-faq-najcz%C4%99stsze-problemy-i-pytania-dla-admin%C3%B3w/

+ Zgłoś się do Reapera

Opublikowano
  • 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności