LoVe Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry:LoVe AWP <3Nick admina podczas gry:Mateo20082Dlaczego składasz skargę:Dlatego gdy była mapka deathrun_arcticOpis sytuacji:Ja sobie zwyczajnie szłem (nieskracając) i nagle wyskoczył mi ban na 10 h .Dowó d: mam wycinek z konsoli . [FRAGBans] =============================================== [FRAGBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [FRAGBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragujemy.com [FRAGBans] Powod: 'skracasz' [FRAGBans] Dlugosc bana: '10 hours' [FRAGBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:1594588149' [FRAGBans] Twoje IP: '83.21.74.23' [FRAGBans] =======================================
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Wiesz, że składając fałszywe zeznania narażasz się na większą karę ? Zaraz sprawdzę demko i ocenie kto miał rację... Ja czy Ty :) @ Tak jak obiecałem. Czas: 06:15 - wchodzisz na serwer i dołączasz do tt choć to nie Twoja kolej i perfidnie kampisz przy tp (a mówiłem tyle razy - nie wolno kampić przy tp !!) - oczywiście mnie jeszcze nie było, ale to tak na marginesie. 07:36 - skracasz - idę dalej - skróciłeś w każdym możliwym miejscu w tej rundzie... I masz pecha kolego... specjalnie ustawiłem się tak aby móc was wyłapać. Więc nie ściemniaj mi tu... Za późno mnie zauważyłeś co ?? Co za niefart z Twojej strony :) Nie martw się. Teraz na własną prośbę napiszę podanie o wydłużenie Twojego bana do 3 dni za kłamstwo i recydywę. Już nie jeden raz dostałeś bana za skracanie. Trochę pokory młody. Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Rosiol
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ja sobie zwyczajnie szłem Tak na marginesie. http://video.sibnet.ru/shell.php?videoid=1438392 Od 2:05. Mała rada na przyszłość : ) Wyjaśnione. 1
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi