>DeadBoil< Opublikowano 6 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2015 Staż gry w CS: około 6 lat aktualny steam z tego rokuTwoj name w owej grze: JestemTwoimGuruUlubione bronie: AWP, M4A1Ulubiona mapa: inferno, nuke, mirageCo najbardziej cenisz w tej grze: możliwość pośmiania się z ludźmi oraz wspólną grę oczywiścieSTEAM ON/OFF: ONSprzęt do gry: Creative SoundBlaster( WoW edition), Razer Anansi (klawiatura), Razer Naga(myszka)Ulubiony gracz: Szaku i Mister B. hehehe Cytuj
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 7 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Lutego 2015 Staż gry w CS: ok 10 lat, może troszkę wiecęj. Twoj name w owej grze: NervousRecklessPinguin Ulubione bronie: AK-47, AWP Ulubiona mapa: mirage, dust2, cache Co najbardziej cenisz w tej grze: na to pytanie nie potrafię odpowiedzieć STEAM ON/OFF: ON - NervousRecklessPinguin, pablopicasso441, PaBlO#Fragujemy.com Sprzęt do gry: Laptop - samsung NP310E5C PC - Intel Pentium 4x 3.9, MSI GeForce GTX 1080 Ulubiony gracz: Brak Cytuj
snipi Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zawieszony Opublikowano 26 Czerwca 2015 Staż gry w CS: z 6 lat już będzieTwój name w owej grze: Sn!p!Ulubione bronie: AK47, AWP, Ulubiona mapa: de_mirage, dd2Co najbardziej cenisz w tej grze: Możliwość komunikacji oraz współpracy i wspólnej zabawy z znajomymiSTEAM ON/OFF:Sprzęt do gry: Takstar PRO 80 (sluchawki), brak (podkladka), Z biedro :D (klawiatura), z cerfa :D (myszka).Ulubiony gracz: może nie tyle co ulubiony, ale lubiany poprzez mnie: neo, pasha, taz, snax, bialy, Izak, OlofMeister Cytuj
_ChytraQuoza~ Opublikowano 27 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Staż gry w CS: 8 latTwoj name w owej grze: Quoza lub _ChytraQuoza~Ulubione bronie: AWP, 5-7Ulubiona mapa: de_dust2Co najbardziej cenisz w tej grze: potrzeba skilla, nie to co CoD czy BFSTEAM ON/OFF: SteamSprzęt do gry: Steelseries Rival, Steelseries QCK Heavy, Grado SR60i, Roccat Apuri, Samson GoMicUlubiony gracz: pasha, snax, kennyS Ranga Supreme, ktoś chętny to dodawać :) (steam: Quoza). Gram wszystkie mapy oprócz cache i mirage. Edytowane 27 Czerwca 2015 przez _ChytraQuoza~ Cytuj
Emaus Opublikowano 27 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2015 Staż gry w CS: od 5 do 6 lat w 1.6 w rok w GOTwoj name w owej grze: Perfekcyjny Dj Klubu ^_^ oraz piernikBiceps :*Ulubione bronie: AWP, TEC-9, M4A4, USP-SUlubiona mapa: de_overpass, de_mirage, cs_italy i pare innychCo najbardziej cenisz w tej grze: Nie potrafie odpowiedzieć haha!STEAM ON/OFF: ONSprzęt do gry: Headphone - Panasonic RP-DJS150, Mouse - Esperanza EM122K, Keyboard - Qilive Q.8850Ulubiony gracz: izak, pashaBiceps, nikkibruises Cytuj
Shhizer Opublikowano 30 Czerwca 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2015 Staż gry w CS: 6 latTwoj name w owej grze: extazUlubione bronie: m4a1 i ak-47Ulubiona mapa: de_dust2 i de_mirageCo najbardziej cenisz w tej grze: Nie wiem :(STEAM ON/OFF: ONSprzęt do gry: Monitor-Flatron w1934S klawiatura- NatecUlubiony gracz: pasha, neo Cytuj
TrollinG Opublikowano 30 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2015 Staż gry w CS: 2 lata max :PTwoj name w owej grze: TrollinG, Lou^Ulubione bronie: M4A1 i AWPUlubiona mapa: de_dust2 de_infernoCo najbardziej cenisz w tej grze: Nwm :PSTEAM ON/OFF: OFFSprzęt do gry: Monitor BeneQ , Klawiatura natecUlubiony gracz: Pasha Cytuj
Nike Opublikowano 30 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2015 Staż gry w CS: 6 lat Twoj name w owej grze: Albert EinsteinUlubione bronie: Ak'aUlubiona mapa: DD2Co najbardziej cenisz w tej grze: AtmosfereSTEAM ON/OFF: ONSprzęt do gry: Stary komputer którego parametrów nie chce mi się pisać ;) Ulubiony gracz: pasha Cytuj
Karos64 Opublikowano 13 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2015 Staż gry w CS: z 4-5 lat :)Twój name w owej grze: Karos64Ulubione bronie: AK, M4, Famas i AWPUlubiona mapa: DD2Co najbardziej cenisz w owej grze: Nie nudzi się i jest fajny klimat.STEAM ON/OFF: ONSprzęt do gry: Nie ma się czym chwalićUlubiony gracz: pasha :) Cytuj
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 13 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2015 Staż gry w CS:2009-2014 CS 1.6, od wrzesnia 2014 CS:GO. Twoj name w owej grze: różne nicki. Ulubione bronie: UMP Power!, AWP Ulubiona mapa: Italy. Co najbardziej cenisz w tej grze: Nic. Gram, bo lubię. STEAM ON/OFF: ON Sprzęt do gry: Lenovo z580 , w drodze nowy Asus N550JK Ulubiony gracz: Olofmeister. Cytuj
fajnie nie? Opublikowano 14 Lipca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Lipca 2015 Staż gry w CS: 5 lat Twoj name w owej grze: fajny nie? Ulubione bronie: M4 ,AWP Ulubiona mapa: de_inferno, de_dust2 Co najbardziej cenisz w tej grze: grywalność przede wszystkim STEAM ON/OFF: ON Sprzęt do gry: standardowy Ulubiony gracz: neo , kuben Cytuj
hardq Opublikowano 15 Lipca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2015 Staż gry w CS: 12 latTwoj name w owej grze: hardqUlubione bronie: ak47, awp, usp-sUlubiona mapa: de_trainCo najbardziej cenisz w tej grze: rywalizację, jak w każdej innejSTEAM ON/OFF: ONSprzęt do gry: benq, zowie, qpad, steelseriesUlubiony gracz: NEO Cytuj
Blendzior- Opublikowano 15 Lipca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Staż gry w CS: 1 rok Twoj name w owej grze: Blendzior Ulubione bronie: ak, awp, five-seven Ulubiona mapa: de_train, de_dust2 Co najbardziej cenisz w tej grze: - STEAM ON/OFF: ON Sprzęt do gry: Razer, roccat, asus Ulubiony gracz: "nobody" :d Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 15 Lipca 2015 przez Żmij aka Blendzior Cytuj
Misza Opublikowano 16 Lipca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2015 Staż gry w CS: 9 latTwoj name w owej grze: Misza / Miszka / -=Misza=-Ulubione bronie: awp/ mp5Ulubiona mapa: de_dust2Co najbardziej cenisz w tej grze: Skany :DSTEAM ON/OFF: ONSprzęt do gry: GENIUS GX GAMING GILAUlubiony gracz: MB :D Cytuj
Vejmal Opublikowano 18 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2015 Staż gry w CS: 9 latTwoj name w owej grze: VejmalUlubione bronie: AWPUlubiona mapa: wszystkieCo najbardziej cenisz w tej grze: Brak lagów i noobówSTEAM ON/OFF: ONSprzęt do gry: Razer, intel, msi itd itdUlubiony gracz: Snax & Shox & KennyS Cytuj
pjN Opublikowano 21 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2015 Staż gry w CS: Jeśli chodzi o początek gry w cs'a to pamiętam jedynie jak chodziliśmy z kolegami do kafejki pograć w 5 :D W 2007 roku zaczynałem grać w condition zero u siebie (standardowo ffa-wspominam bardzo dobrze Aleję Snajperów, oraz 2 mody: deathrun oraz jail, ale serverowni już nie pamiętam). W 2010 roku przyszedł czas na 1.6 (Bardzo wspominam jedną już nieistniejącą sieć(więc raczej pod reklamę się nie zalicza), a mianowicie elite-gamers. Bardzo byłem z nią związany, a szczególnie z modem deathrun (miałem admina przez ponad pół roku, aż do upadku sieci)+dodatkowo na innych serverach. Wydaje mi się, że na każdym modzie w 1.6 zagrałem (nawet metin2 XD). Końcowy etap mój jako gracza 1.6 jest to najlepszy zombie mod w Polsce (ahh ta atmosfera jaka tam panowała, ale nie podam nazwy servera, bo wciąż istnieje i nie chcę reklamować)+trochę ffa na innym serverze. 22 sierpnia o ile dobrze pamiętam pierwszy raz zagrałem w cs;go u siebie i wciąż trwam przy tym. Twoj name w owej grze: Normalnie miałbym pasza (koledzy tak do mnie mówią od 1 gimnazjum, historii już nie chcę mi się opowiadać), ale z racji, że Jarek ma taki nick, więc nie chciałem by mówiono, że próbuję być jak on. Miałem nicki w condition zero/1.6 m.in.:nightwishygt, pjN czy w 1.6 pasza (ale przez krótką chwilę)+jakieś inne, ale większość czasu funkcjonował u mnie nightwishygt, dopiero pod koniec mojej przygody 1.6 i w csgo jest pjN.Ulubione bronie: ak47Ulubiona mapa: W condition zero lubiłem różnego rodzaju RATS'y, w 1.6 na ff'a to dust2, a w csgo overpass, mirage (tylko z ekipą!), d2, cobblCo najbardziej cenisz w tej grze: Ciężko powiedzieć.STEAM ON/OFF: ONSprzęt do gry: słuchawki hx55, myszka kinzu v3, klawiatura a4tech zwykła, a podkładka nostromoUlubiony gracz: w 1.6 neo, a w csgo snaxiu, JW, olof+ekipa z gamers2(raczej oprócz michu). 2 Cytuj
AaaZeSs Opublikowano 23 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2015 Staż gry w CS: około 4 lataTwoj name w owej grze: AaaZeSsUlubione bronie: AWP, AK-47 i M4Ulubiona mapa: de_mirageCo najbardziej cenisz w tej grze: dobrą zabawęSTEAM ON/OFF: onSprzęt do gry: dobry ;)Ulubiony gracz: nie mam Cytuj
Zasłużony Fragowicz cRoss. Opublikowano 23 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2015 Staż gry w CS: dokładnie nie pamiętam, ale ok. 7 lat?:DTwoj name w owej grze: cRoss.Ulubione bronie: AWP, AK-47 i M4a1-sUlubiona mapa: ogólnie wszystkie mapki są dobre;)Co najbardziej cenisz w tej grze: grywalność oraz wiele innychSTEAM ON/OFF: onSprzęt do gry: Laptop Asus'a daje rade max do 200 FPS w smoke nie wypowiadam się bo strzelać nie mogę xDUlubiony gracz: Neo, Luq, z 1.6 Cytuj
Sisterosss Opublikowano 23 Lipca 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Staż gry w CS: ponad 3 lataTwoj name w owej grze: "Sisters Gustlikos :D"Ulubione bronie: Awp , m4, deagleUlubiona mapa: De_eldoradoCo najbardziej cenisz w tej grze: Wiele śmiechu oraz dobra zabawa podczas gry STEAM ON/OFF: ONSprzęt do gry: Laptop Lenovo , Myszka Vakoss , podkładka pod myszke oraz chłodząca pod laptopa Ulubiony gracz: Pasha Bajceps Edytowane 23 Lipca 2015 przez Sisterosss 2 Cytuj
Ararat Opublikowano 24 Lipca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2015 Staż gry w CS: 2 lataTwoj name w owej grze: AraratUlubione bronie: M4Ulubiona mapa: DD2Co najbardziej cenisz w tej grze: klimat , współprace , dobrze i miło spędzony czas oraz poznawanie nowych ludziSTEAM ON/OFF: ONSprzęt do gry: Staconarny 10 letni staruszek xDUlubiony gracz: nie posiadam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi