Eci Opublikowano 22 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 22 Marca 2015 Panowie proponuje rozwiazanie w koncu problemu zwiazanego z GOTV na OnlyDD2. Problemem jest restart bez zmiany mapy przez co GOTV nie nagrywa prawie w ogole zadnych demek co umozliwia Cheaterom bezkarne granie oraz uniemozliwia graczom zobaczenie powtorek fajnych akcji. Rozwiazanie jakie proponuje to dopisanie do CFG serwera dwoch komend dzieki ktorym bedzie normalny map change. mp_match_end_changelevel "1"mp_match_end_restart "0" Pozdrawiam Lacu
Właściciel GET Opublikowano 22 Marca 2015 Właściciel Opublikowano 22 Marca 2015 Problemem nie jest sam w sobie GOTV, bo zwykłe nagrywanie działa. Niestety, GOTV wbudowane jest uszkodzone na CS:GO, więc trzeba pluginu, aby nagrywał i dało się to otworzyć. Nie mogę póki co znaleźć eventu sensownego, który kończyłby nagrywanie na końcu meczu i zaczynał od początku po dołączeniu do drużyn. Nad Twoim rozwiązaniem już dawno się zastanawiałem i cały czas rozważam. Pzdr.
Eci Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 22 Marca 2015 No pasuje cos w koncu z tym zrobic co jakis czas pojawiaja sie osoby na dopalaczach i smieja sie w pysk co sprawdze po sidach 2k15 styczen staty 70:5, jak widac ludzie chca grac na tym serwerze ale niestety coraz czesciej zmieniaja serwerownie z kilku powodow, czesty brak admina, bezkarnosc cheaterów, co do tego GOTV to troche przesada bo serwer jest nie od wczoraj a problem do teraz nie zostal rozwiazany. Tyle w temacie,Lacu
LaggeR* Opublikowano 22 Marca 2015 Wykluczony Opublikowano 22 Marca 2015 Wyczuwałem ten temat na forum. Kolejna taka akcja z krową musi się nagrać, pozdrawiam :)
agis Opublikowano 23 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2015 Jak widzicie cheatera, to nagranie krotkiego filmiku, lub pare screenow nie zaszkodzi. Mysle ze za same staty tez mozna bana wstawic i odeslac na forum, bo nie codziennie wchodzi kennyS na serwer zeby mial staty 70:5. A jak bedzie czysty, to szybko sie odbanuje i bedzie mogl karac dalej, proste i skuteczne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.