ApsIK Opublikowano 17 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2015 Witam Mam pytanie czy jest może CS:GO nonsteam taki żebym mógl wejsc na serwery? CS:GO na steamie nie chce mi odpalic , dałem temat o problemie ale dalej taki sam wiec moze nonsteam zadziala :)
Zasłużony Fragowicz Krix Opublikowano 17 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2015 Nie ma cs-go na ns.
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 17 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2015 Jest cs go ns ale problemem jest taki że nie zagrasz online.
LaggeR* Opublikowano 17 Marca 2015 Wykluczony Opublikowano 17 Marca 2015 Z czego co wiem to istnieje taki cs:go ale nie pograsz online bo nie ma za dużo serwerów.
Bolek Opublikowano 27 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2015 Oczywiście istnieje CS:GO NS, możesz go pobrać wystarczy poszukać na google. Jedynym minusem jest to, że serwerów Non Steam jest mało :)
Bolek Opublikowano 27 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2015 Oczywiście istnieje CS:GO NS, możesz go pobrać wystarczy poszukać na google. Jedynym minusem jest to, że serwerów Non Steam jest mało :)
Właściciel GET Opublikowano 27 Marca 2015 Właściciel Opublikowano 27 Marca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi