spikemapper Opublikowano 5 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2015 Witam , chcialem wam przedstawic moj najnowszy montaz z csgo , animacje wykonalem w source filmmaker jakby sie ktos pytal.Ogolem:-Czas tworzenia : 24 dni (wybor nutki pod montaz 2 dni)-Czas renderowania : 52 min 16 sec-Calkowita waga folderu z projektem : 212,16 GbUzyte programy :-HLAE-Sony Vegas 12-Adobe After Effects CS6-VirtualDub-Cinema4D-Source Filmmaker a tutaj drugi filmik nieco starszy oraz kolejny z csgo 5 Cytuj
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 5 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) O kurwa ja pierdole.. jedyne co na myśl mi przychodzi, nigdy w życiu nie widziałem lepszych filmów z cs'a. Świetne.Pierwszy naprawdę mnie rozwalił :) obejrzałem pozostałe i są równie dobre.Ogladam 6 raz.. ;-; Edytowane 5 Marca 2015 przez Achtung Cytuj
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 5 Marca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2015 Bardzo Dobre filmiki z cs'a;> Cytuj
Zasłużony Fragowicz KondzioKDJ Opublikowano 8 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2015 Człowieku.... Ręce same składają się do oklasków ! Widać, że tyle godzin w to włożone nie poszły na marne! Dodawaj więcej takich filmików :) Propsy 10/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi