Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego dostałem bana?

Dlaczego dostałem bana na serwerze ZM. Domyślam się że mogło chodzić o autobh, ale to tylko domysły, ponieważ co dziwne w konsoli nie znalazłem żadnej adnotacji dotyczącej tego od kogo i za co dostałem bana (sprawdzałem to kilka razy, nie wiem dlaczego tego tam nie ma ale czasem tak się dzieje…)

Mój sid: STEAM_0:0:15489830

Na swoje usprawiedliwienie mogę wrzucić demko gracza o którym też można byłoby powiedzieć ze używa AutoBH, lecz jak sam tłumaczył w rozowie z innym graczem gra na tym serwerze już od 6 miesięcy i nie dostał żadnego bana. (wszystko to mogę poprzeć hltv…)
I oczywiście wrzucę demko z mapki, na której dostałem banam, jak tylko owo pojawi się na forum…

Z tego co sprawdziłem REGULAMIN to nie ma w nim nic napisanego o AutoBH. Które jak dodam nie działa na platformie steam już od dobrych paru lat… (z tego co pamiętam to około 8,9 lat…)

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności