mousesports Opublikowano 26 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2015 Dlaczego dostałem bana? Dlaczego dostałem bana na serwerze ZM. Domyślam się że mogło chodzić o autobh, ale to tylko domysły, ponieważ co dziwne w konsoli nie znalazłem żadnej adnotacji dotyczącej tego od kogo i za co dostałem bana (sprawdzałem to kilka razy, nie wiem dlaczego tego tam nie ma ale czasem tak się dzieje…) Mój sid: STEAM_0:0:15489830 Na swoje usprawiedliwienie mogę wrzucić demko gracza o którym też można byłoby powiedzieć ze używa AutoBH, lecz jak sam tłumaczył w rozowie z innym graczem gra na tym serwerze już od 6 miesięcy i nie dostał żadnego bana. (wszystko to mogę poprzeć hltv…)I oczywiście wrzucę demko z mapki, na której dostałem banam, jak tylko owo pojawi się na forum… Z tego co sprawdziłem REGULAMIN to nie ma w nim nic napisanego o AutoBH. Które jak dodam nie działa na platformie steam już od dobrych paru lat… (z tego co pamiętam to około 8,9 lat…)
Właściciel GET Opublikowano 26 Lutego 2015 Właściciel Opublikowano 26 Lutego 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi