Zasłużony Fragowicz psiaq* Opublikowano 6 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2015 Adaptacja opowiadania Stephena Kinga. Historia niesłusznie skazanego na dożywocie bankiera, który musi przeżyć w brutalnym świecie rządzonym przez strażników i współwięźniów. Zwiastun: Obowiązkowy. 1
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 6 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2015 Słabe xd
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 6 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2015 zgadzam się z powyższym :). Film bardzo mi się podoba ale post słaby, zwiastun też.
Zasłużony Fragowicz psiaq* Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Miałem napisać całą recenzję? Kto będzie ciekawy to obejrzy, to nie konkurs na ciekawe posty który zacheci do obejrzenia. Edytowane 6 Lutego 2015 przez psiaq* 1
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 7 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Lutego 2015 To jeden z najlepszych filmów jakie oglądałam, raczej adaptacja, genialne. + w książce - mistrzostwo.
JOKER1983 Opublikowano 8 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2015 To naprawdę ARCYDZIEŁO! Oglądałem już go z 20 razy i z pewnością nieraz jeszcze obejrzę .Nie muszę chyba pisać,że warto obejrzeć.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 8 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2015 Oglądałem, film bardzo dobry i godny polecenia.
` Tornado. Opublikowano 13 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 13 Września 2015 Oglądałem go kilka razy i jest naprawdę rewelacyjny
Właściciel GET Opublikowano 6 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 6 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi