Plylylylylyp Opublikowano 2 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2015 Wiem, że jest serwer już w waszym asortymencie. Jednak może by skłonić się ku pomysłowi na serwer w zwykłym już DayZ SA, które jest już dość dobrze zrobione jak na ALPHA wczesny dostęp.
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 2 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2015 Może ktoś inny podejmie się tego wyzwania. Ja pasuję
Plylylylylyp Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2015 Gdybym się znał na temacie to chętnie bym to zrobił, niestety jednak to przerasta moje umiejętności. Może gdyby ktoś mnie pokierował w tym temacie to coś by się udało stworzyć.
Właściciel GET Opublikowano 2 Lutego 2015 Właściciel Opublikowano 2 Lutego 2015 Nie ma sensu teraz wymyślać. Są ważniejsze priorytety. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 1 Czerwca 2016 Właściciel Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi