Skocz do zawartości

[KOSZ] Wymarzony Celownik.

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Też tak można ale też podałem inny sposób.  Mi się wydaje ze on jest lepszy bo wygodny jak dla mnie. Ale granie z gotowców to bez sensu , lepiej stworzyć swój celownik. 

Edytowane przez -=Byku=-
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na tej mapce od crashz'a też można zrobić własny celownik. Ja mam tam swój zrobiony i zapisany.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Troche kiepska jest jakosc celownika na podgladzie ale moze kiedys faktycznie sie przyda. Poki co na gotowcu od izaka cisne i jest elegancko.

Opublikowano

Myślę że to dobrze zrobiony poradnik. Na pewno przyda się osobą które dopiero zaczynają bądź osobą którym aktualny poradnik nie pasuje. Można poeksperymentować :)

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

ja osobiście zrobiłem celownik sobie przez warsztat w cs ,narazie jest ok ale na pewno sposób który pokazał Byku się przyda skorzystam z niego  jak znudzi mi się stary celownik  :)   

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Według mnie najlepsze jest mapa crashz crosshair ;P 

Polecam, wybrałem tam jakiś celownik prosa, zmieniałęm kolor i jakąś jedną wartość i włala - mam mój wymarzony celownik :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo przydatny poradnik :) Leci +

Pozdrawiam

Opublikowano

Polecam celownik z mapy Crashz Crosshair Generator, celownik bodajże samego Crashz'a (na tylnej ścianie). Jakby kropka pusta w środku. Heady same siadają... :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja osobiście preferuję kropkę :D jakie banie mi zaczęły siadać to jest wprost niewyobrażalne ale mam ciut za dużą i po prostu czasem nie siada, więc to zmienię, ale takie pytanie z mojej strony, czy ktoś jeszcze gra na kropeczce? ^^

Opublikowano

Kiedyś grałem, banie z 1tap niczym Scream ale niewygodnie się strzelało fullauto i serie to zrobiłem swój własny celownik.

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie gry na kropce ale często widzę na yt, że ludzie grają :). Ja osobiście gram na celowniku od Snaxa i naprawdę jest ok, nie potrzebuje tworzyć własnych cudów.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dla żółtodziobów bedzie w sam raz :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Apropo samej kropki jako celownik, przypomniał mi się legendarny Max Payne :) tam się chyba cisnęło na samej kropce, ja osobiście korzystam z celownika podobnego do pashy z drobną korektą tylko odnośnie wielkości. 

Używacie dynamicznego celownika czy statycznego ?

Opublikowano

osobiście używam statycznego, gdzieś na dynamicznym nie potrafią się znaleźć, podczas spray'a mam wrażenie że strzelam wszedzie tylko nie we wroga. 

Opublikowano

ja z kolei wolę dynamiczny celownik, łatwiej mi jest ogarnąć spray z różnych broni :) z tym, że taki celownik musi być odpowiednio dostosowany do wielkości monitora i rozdzielczości

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja tam idę na prostotę   ;))  ,  mały statyczny zielony bez kropki. W sumie i tak 90% mojej gry to albo AWP albo SSG 08, ale szczerze jak ma już dojść do pojedynku w zwarciu to takie cudeńko jest idealne.

!!! POLECAM  !!! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności