Zasłużony Fragowicz Krix Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jak w temacie osoby które chcą zrobić wymarzony celownik do CS:GO. Film - Generator - http://tools.dathost.net/#alpha=200/color=5/color_b=50/color_r=50/color_g=250/dot=0/gap=0/size=5/style=4/usealpha=1/thickness=0.5/outline=0/outline_draw=0 Mapa z Warsztatu: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=308490450&searchtext=crashz 3
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 31 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2015 Moim zdaniem wygodniej, łatwiej, przyjemniej jest zrobić celownik na mapie: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=308490450&searchtext=crashz , którą włączamy przez warsztat w grze. Można tam również sprawdzić rozrzut, są również gotowce innych graczy.
Zasłużony Fragowicz Krix Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Też tak można ale też podałem inny sposób. Mi się wydaje ze on jest lepszy bo wygodny jak dla mnie. Ale granie z gotowców to bez sensu , lepiej stworzyć swój celownik. Edytowane 31 Stycznia 2015 przez -=Byku=- 1
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 31 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2015 Na tej mapce od crashz'a też można zrobić własny celownik. Ja mam tam swój zrobiony i zapisany.
solight777 Opublikowano 9 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2015 Troche kiepska jest jakosc celownika na podgladzie ale moze kiedys faktycznie sie przyda. Poki co na gotowcu od izaka cisne i jest elegancko.
LaggeR* Opublikowano 9 Marca 2015 Wykluczony Opublikowano 9 Marca 2015 Myślę że to dobrze zrobiony poradnik. Na pewno przyda się osobą które dopiero zaczynają bądź osobą którym aktualny poradnik nie pasuje. Można poeksperymentować :)
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ja osobiście zrobiłem celownik sobie przez warsztat w cs ,narazie jest ok ale na pewno sposób który pokazał Byku się przyda skorzystam z niego jak znudzi mi się stary celownik :)
Kacper Smoleń Opublikowano 22 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 22 Maja 2015 Według mnie najlepsze jest mapa crashz crosshair ;P 1
Kazuya Opublikowano 6 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 6 Września 2015 Według mnie najlepsze jest mapa crashz crosshair ;P Polecam, wybrałem tam jakiś celownik prosa, zmieniałęm kolor i jakąś jedną wartość i włala - mam mój wymarzony celownik :)
mcKk_13 Opublikowano 28 Listopada 2015 Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2015 Bardzo przydatny poradnik :) Leci + Pozdrawiam
slabizna Opublikowano 28 Listopada 2015 Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2015 Polecam celownik z mapy Crashz Crosshair Generator, celownik bodajże samego Crashz'a (na tylnej ścianie). Jakby kropka pusta w środku. Heady same siadają... :)
✪ MartiN Opublikowano 17 Grudnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2015 ja osobiście preferuję kropkę :D jakie banie mi zaczęły siadać to jest wprost niewyobrażalne ale mam ciut za dużą i po prostu czasem nie siada, więc to zmienię, ale takie pytanie z mojej strony, czy ktoś jeszcze gra na kropeczce? ^^
Otek Opublikowano 18 Grudnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2015 Kiedyś grałem, banie z 1tap niczym Scream ale niewygodnie się strzelało fullauto i serie to zrobiłem swój własny celownik.
saymn Opublikowano 19 Grudnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2015 Nie wyobrażam sobie gry na kropce ale często widzę na yt, że ludzie grają :). Ja osobiście gram na celowniku od Snaxa i naprawdę jest ok, nie potrzebuje tworzyć własnych cudów.
projektor4 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2015 No nawet, nawet ten poradniczek, pewno świeżaką się przyda ;P
R2EZN1K Opublikowano 16 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dla żółtodziobów bedzie w sam raz :)
Samax Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Apropo samej kropki jako celownik, przypomniał mi się legendarny Max Payne :) tam się chyba cisnęło na samej kropce, ja osobiście korzystam z celownika podobnego do pashy z drobną korektą tylko odnośnie wielkości. Używacie dynamicznego celownika czy statycznego ?
neXo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zawieszony Opublikowano 11 Kwietnia 2016 osobiście używam statycznego, gdzieś na dynamicznym nie potrafią się znaleźć, podczas spray'a mam wrażenie że strzelam wszedzie tylko nie we wroga.
Samax Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2016 ja z kolei wolę dynamiczny celownik, łatwiej mi jest ogarnąć spray z różnych broni :) z tym, że taki celownik musi być odpowiednio dostosowany do wielkości monitora i rozdzielczości
xDr4g0nx Opublikowano 26 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2017 Ja tam idę na prostotę , mały statyczny zielony bez kropki. W sumie i tak 90% mojej gry to albo AWP albo SSG 08, ale szczerze jak ma już dojść do pojedynku w zwarciu to takie cudeńko jest idealne. POLECAM
Rekomendowane odpowiedzi