Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam problem otóż cs 1.6 jak wejde na serwer ma scinki a dokładnie chodzi scina chodzi scina nie wiem czego. Scinki to jakieś 1 sec.

Net 10 mb - ping na przełomie 18-23,

Windows 8, 8GB RAMU, 2x Gforce 755 1GB , i7 4200 4Ghz.

nie wiem co może być nie tak, wiele rzeczy probowałem .

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A może spadają Ci FPSY ?

Opublikowano

a Czy w prawym górnym wyskakuje czerwony napis ? Może coś z łączem ? Możesz również wyczyścić kompa ze zbędnych rejestrów ( CCleaner ). Przeskanować antywirusem.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Regcleaner lepszy.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Defragmentacja dysku, oczyszczenie ze śmieci, skan komputera, wyczyść z kurzu podzespoły komputera. 

Opublikowano

Powiem tak jest to nowy laptop, FPSY dochodzą przy fps_max 999  do 700-999 , przy fps max 101 cały czas okej, z systemem jest wszystko okej, defragmetacja,cleanery etc, nie pomogły,

z tego co zauważyłem to jest duży loss od 0-8 a cały czas jest około 1 , a choke na przełomie 15-30. Żadnych czerwonych napisów nie ma. Jeszcze cs niedawno z 2 dni temu było okej, teraz

są jakieś ciągłe problemy. Właściwie to przy scince nagle ping wywala na 60-200, loss skacze i zaraz okej i znowu i tak co 3-5 sec. Nie wiem co może być przyczyną, Bo na pewno nie wina neta

pingi są w normie cały czas na przełomie 18-23 (testowane przez cmd do serwera). Od aktualizacji steama jest jakaś tragedia.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A na innej sieci serwera działa prawidłowo?

Opublikowano

Nie korzystam z bety, problem pojawił się nagle, na innch serwerach jest to samo, sciągnałem sobie ns działa normalnie.

Opublikowano

Tak probowałem, nawet wywalenie do 0 csa nic nie pomogło, z tego co teraz zauważyłem strasznie skacze mi in...

Normalnie jest przy 60, a jak jest scinka to dochodzi nawet do 400.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności